Vehículo de la Policía Nacional

Eviten el suïcidi d'un jove a Barcelona que havia anunciat a les xarxes socials

En les imatges apareixia amb una arma de foc

La Policia Nacional de Cantàbria ha evitat el suposat suïcidi d'un jove de Barcelona que havia anunciat a través d'una  xarxa social i tot exhibint una arma de foc. Segons han informat aquest dissabte fonts policials, un veí de Santander va comunicar, el passat dia 14, al Servei d'Emergències 112 de Cantàbria que havia vist en una xarxa social, dedicada a compartir fotografies i vídeos, un jove que apareixia drogat i que anunciava el seu suïcidi.

El ciutadà que va alertar dels fets va assegurar que en les imatges es podia apreciar que l'individu estava en possessió d'una arma de foc. El veí de Santander va donar el Nick (sobrenom) del suposat suïcida  que segons semblava residia a Barcelona.

El servei d'emergències del 112 va informar la  Policia Nacional de Cantàbria on els agents especialitzats van realitzar les gestions necessàries per identificar i localitzar al suposat suïcida. Gràcies a la investigació es van poder conèixer totes les dades de filiació del jove que apareixia en les imatges del vídeo i conèixer la seva direcció que confirmava que el cibernauta residia a Barcelona.

Va ser localitzar en perfectes condicions

Tota la informació va ser traslladada a la Sala de Coordinació interprovincial de Catalunya de la Policia Nacional i des d'allí es van enviar efectius fins al domicili del cibernauta o els agents el van localitzar en companyia de la seva mare i en perfectes condicions.

L'arma que el jove exhibia en les xarxes socials també va ser localitzada i es va comprovar que es tractava d'una arma simulada. En aquesta operació van intervenir agents de la Policia Nacional que pertanyen al Grup de Delinqüència Econòmica i Tecnològica de la Brigada Provincial de Policia Judicial.