IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Policia Foral imputa a un conductor català per circular a 216 km/h

L'home és un veí de Barcelona de 55 anys

Imagen del vehículo del conductor.
Imatge del vehicle del conductor. | Policia Foral

La Policia Foral va imputar aquest passat divendres, 25 de maig, a un veí de Barcelona de 55 anys per un delicte contra la seguretat viària després de ser interceptat circulant amb el seu vehicle d'alta gamma a 216 km/h.

 

Els fets es van produir en un control preventiu que els agents adscrits al radar de Tudela realitzaven a la tarda a l'Autopista Basc Aragonesa AP68, on el cinemòmetre va mesura la velocitat d'un total de 520 vehicles, dels quals 96 (el 18,5%) van ser denunciats per superar els límits establerts, segons ha confirmat en una nota de premsa la Policia Foral.

Cal destacar que la persona investigada s'haurà de presentar el pròxim dimecres, 30 de maig, davant del jutjat de guardia de Tudela després de ser citat per l'equip d'atestats que instrueix la causa en qüestió.

La DGT estudia reduir la velocitat de 100 a 90 km/h a les carreteres convencionals

La Direcció General de Transit (DGT) està estudiant la possibilitat de reduir la velocitat de 100 a 90 quilòmetres per hora en alguns trams de les carreteres convencionals. Aquesta nova mesura es podria incloure dins de la reforma de la Llei sobre Trànsit, Circulació de Vehicles de Motor i seguretat viària.

D'aplicar-se, el límit de velocitat en carreteres convencionals per a cotxes, motos i quadricicles es reduiria de 100 a 90 km/h en vies on l'amplada sigui d'almenys 6,5 metres i de 90 a 70 km/h si l'amplada de la via és menor de 6,5 metres i no hi ha línies discontínues entre els dos carrils. De la mateixa manera, la velocitat es reduiria a 30 quilòmetres per hora quan es tracti de vies secundàries sense pavimentar


Comentaris

envia el comentari