La policia investiga la relació d'Ana Julia amb la mort d'una nena a Burgos

En el seu moment, els investigadors van considerar que es tractava d'una mort accidental, però el cas de Gabriel fa trontollar aquesta versió

Ana Quezada con Ángel Cruz, el padre de Gabriel
Ana Julia Quezada amb Ángel Cruz, el pare de Gabriel | Facebook

La policia podria estar investigant la implicació d'Ana Julia Quezada,detinguda diumenge per la mort del petit Gabriel Cruz,en un altre tràgic succés. En aquest cas, es tracta d'una misteriosa mort a Burgos, municipi on l'acusada va viure abans de traslladar-se a Níjar. 

Es tracta de la mort d'una nena de quatre anys, que Ana Julia estava cuidant, quan treballava com a carnissera en aquella ciutat. La nena va caure per un balcó, i els investigadors van considerar llavors que la seva mort va ser accidental. 

Va marxar a Almeria després de la mort de la nena

Diversos testimonis han assegurat als mitjans que aquella caiguda va ser molt estranya i, tot i que altres apunten que la dona no es trobava en el pis en el moment del fatídic accident, el que sí que és cert és que Ana va ser investigada per la policia. Després de la mort de la nena, la detinguda per la mort del petit Gabriel Cruz va decidir marxar a viure a Almeria, i es va establir al municipi de Níjar. 

El pare de Gabriel ja va sospitar de la seva parella

Amb tot, avui mateix hem sabut que el pare de Gabriel, Ángel Cruz, ja va sospitar d'Ana Julia, pel comportament estrany de la seva parella després de la desaparició del nen. Per exemple, no va entregar mai el seu telèfon mòbil a la policia, assegurant que l'havia perdut, i després va ser justament ella qui va trobar la misteriosa samarreta interior de color blanc, en una zona per on els equips de cerca ja havien passat. 

«Gabriel no se n'aniria sol. No s'allunyava, marxava de casa mitja hora i tornava. Li deies una hora i tornava. Es menjava una poma o una fruita i marxava amb els amics, Però aquell dia no va tornar, aquell dia Gabriel no va tornar», va assegurar poc després de la desaparició del petit de 8 anys. 


Comentaris

envia el comentari