Un policia local, acusat d’abusar sexualment de la seva fillastra de només tres anys a Vall-llobrega, al Baix Empordà

El pare de la menor va interposar la denúncia el 2015 després que la seva filla «ho deixés anar» de manera «espontània»

Agentes de la Policía Local de Cádiz
Agents de la policia local, en una imatge d'arxiu | Cedida

Succés d’allò més macabre i escabrós a Vall-llobrega, al Baix Empordà. L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dilluns, 11 de juny, el policia local que s’enfronta a una condemna de 6 anys de presó per haver abusat sexualment de la seva fillastra de tres anys al seu domicili familiar de Vall-llobrega.

Tot plegat, es remunta al maig de 2015, quan el pare de la menor va interposar una denúncia contra el policia local perquè la seva filla li havia explicat que el seu padrastre la despertava de les migdiades refregant-li «la tita» pel cos. En aquest sentit, l’acusat ha negat «rotundament» els fets i ha optat per atribuir la denúncia a la mala relació entre els pares de la petita.

La Fiscalia demana 6 anys de presó

La Fiscalia acusa el policia local d’un delicte continuat d’abús sexual contra una menor de 13 anys i, per la qual cosa, en demana una pena de sis anys de presó, sis anys de llibertat vigilada i una ordre d’allunyament per la qual no es podria apropar a menys de 200 metres a la menor durant els pròxims 7 anys.

L’acusat, al qual se li demana també una indemnització de 6.000 euros pels danys morals causats a la petita, al·lega que ell en cap cas no va cometre aquests abusos sexuals perquè la mare de la menor no treballava i, per tant, podia fer-se càrrec de la nena mentre aquesta feia la migdiada.

A part d’explicar que ell no hi era mentre la menuda duia a terme les seves migdiades —moment pel qual s’acusa l’home d’haver dut a terme l’agressió— també apunta directament a la mala relació existent entre el pare biològic i la mare de la nena, que en el moment de la denúncia es trobaven immersos en la batalla per la custòdia de la petita.

L’home hauria aprofitat els moments a soles amb la nena

«En diverses ocasions, i sempre aprofitant els moments que estava a soles amb la menor, li abaixava els pantalons i la roba interior i refregava el seu membre (al qual la menor es refereix com "la tita") sobre els genitals, arribant a ejacular sobre la menor», relata la Fiscalia.

En sentir el relat de la petita, el pare revela que «de seguida vam trucar al 112 per saber què havíem de fer». La nena, així mateix, expliquen que ho va «deixar anar» de manera «espontània».

Finalment, el pare ha rebutjat una intenció de perjudicar l’acusat. «Una cosa era la custòdia i una altra això, per a mi no té res a veure», ha explicat. 


Comentaris

envia el comentari