IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La brutal actuació policial de dos agents locals a l'Empordà amb una família

L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà investigarà els fets arran la denúncia

Instant en què un dels policies apunta amb l'arma de foc al cap d'una de les dues dones que havien anat a ajudar el jove arrestat
L'Ajuntament investigarà els fets | ACN

L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà (Baix Empordà) investigarà dos policies locals per detenir a punta de pistola dos joves que estaven al carrer saltant-se el confinament. En un vídeo es veu els dos agents forcejant amb els dos implicats. De cop, la mare i la germana menor d'edat surten al portal del bloc de pisos de l'Avinguda Josep Irla i intenten desfer-se dels policies.

En aquell moment, un dels agents treu una pistola i apunta al cap de la mare i de la nena de quinze anys —l'Ajuntament assegura que l'arma és de gas pebre-. Mentrestant, un dels joves rep una puntada d'un policia que porta una pistola elèctrica. Els nois asseguren que denunciaran els agents per l'actuació i diuen que havien fet cas de les indicacions.

Reconstrucció detallada dels fets

Els fets han passat pels volts de quarts de quatre de la tarda en un bloc de pisos molt proper a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Segons ha relatat en Mahmadou, un dels implicats, els agents li han demanat que anés cap a casa, ja que s'estava saltant-se el confinament. El jove, que estava amb una altra persona, assegura que ha entrat cap al portal, moment en què el policia li ha reclamat que s'identifiqués, però el noi s'hi ha negat i ha continuat caminant.

Ja dins del portal el policia l'ha agafat i l'ha tret cap a fora mentre ell s'intentava escapolir. Aleshores ha vingut el seu germà i ha intentat evitar que els policies el tiressin a terra per arrestar-lo. En aquell moment, un dels agents ha donat una puntada de peu al germà que ha acabat caient a terra mentre l'apuntava amb una pistola elèctrica —l'Ajuntament va autoritzar-ne el seu ús fa pocs mesos.

Aleshores, la mare i la germana menor de quinze anys han sortit al carrer i un dels agents ha tret la pistola i ha apuntat directament al cap de la mare dels dos nois i de la filla menor, en diverses ocasions. Finalment, els policies han marxat i els dos nois, acompanyats d'un amic, han anat a la comissaria de la Policia Local per reclamar els números de placa dels dos agents, per tal de denunciar-los dilluns que ve als jutjats.


Comentaris
paco
que se hubiese identificado.
Narcis.
En ha alguns que porten uniforme. que es pensen que son de la SS.SS nazi. Es dir que poden fer lo que els i dongui la gana, potse que els responsables fasin neteja amb alguns elements.

envia el comentari