ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Un policia local, fora de servei, evita que un home es suïcidi al Pont d'Aragó a València

L'agent ja el coneixia perquè havia hagut de lliurar-lo de coaccions i amenaces d'un 'gorrilla'

Pont d'Aragó València
Pont d'Aragó | Wikipedia

Un policia local de València, que no es trobava en hores de servici, ha evitat que un home, de 34 anys, es suïcidara en tirar-se al vell llit del riu Túria, en el Pont d'Aragó. L'agent acabà convencent-lo per a que no es llançara després de mantindre una conversació amb ell durant uns deu minuts.

Els fets es van produir este diumenge cap a la una del migdia quan l'home es trobava agarrat a un fanal a punt de tirar-se des d'una altura d'uns huit metres, segons ha avançat 'Las Provincias'. La Policia Nacional, en rebre l'avís de què un home tractava de suïcidar-se, va acudir ràpidament al lloc dels fets, va acordonar la zona i els diferents agents tranquil·litzar a l'home.

Donat que l'home no feia cas, l'agent de la Policia Local, fora de servici, va demanar permís per a intervindre, ja que coneixia al suïcida —ja havia hagut de lliurar-lo de coaccions i amenaces d'un 'gorrilla'— i es va arrimar fins a on estava l'home fins que, després de parlar amb ell, va conseguir que no es tirara.

L'home va ser traslladat a l'Hospital Clínic de la ciutat després de què l'atenguera una infermera del Servici Municipal de Bombers de València. El suïcida s'ha quedat ingressat en la Unitat de Psiquiatria del centre.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari