Imatge d'un policia local de Tàrrega

La Policia Local de Manlleu sanciona un grup de joves que incomplien les restriccions

Podrien ser sancionats per infraccions molt greus que poden comportar sancions entre 60.000 i 600.000 euros

La Policia Local de Manlleu ha sancionat, gràcies a les xarxes socials, un grup de joves per incomplir algunes de les mesures restrictives per prevenir la covid-19. Alguns dels sancionats, explica el consistori en un comunicat, són reincidents, i per tant se'ls han imposat sancions per infraccions greus, amb una multa que pot oscil·lar entre els 3.001 i els 60.000 euros.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'acta s'ha aixecat després de la publicació d'un vídeo on es podien veure els joves, segons ells gravant un videoclip, al carrer. Alguns anaven sense mascareta i el col·lectiu superava el màxim de persones permeses. La Policia Local els ha identificat i ha aixecat acta per totes les infraccions identificades.

A més, afegeixen, alguns dels joves que apareixen en aquest vídeo també eren en una festa que es va desallotjar el 9 de gener passat i en què ja se'ls va sancionar per incomplir les restriccions.

En paral·lel, el cos policial també està investigant la responsabilitat dels organitzadors de la presumpta gravació del videoclip, ja que no havia estat autoritzat. En aquest cas, apunten, podrien ser sancionats per infraccions molt greus que poden comportar sancions entre 60.000 i 600.000 euros.

Detinguts els responsables de l'agressió d'un revisor de bus a Tarragona

Paral·lelament, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut la tarda d'aquest dijous als dos presumptes responsables de l'agressió soferta per un revisor de bus de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) diumenge passat a Tarragona.

Segons un comunicat aquest dijous, la detenció ha estat fruit de la recerca realitzada per la Guàrdia Urbana, que ha comptat amb la col·laboració del personal de l'EMT i de la ciutadania. Segons ha confirmat la Guàrdia Urbana, els detinguts passaran a disposició judicial, quedant en custòdia del cos de Mossos.

Un inspector de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona va ser agredit diumenge passat presumptament per dues persones que viatjaven en el transport públic municipal i que es negaven a posar-se la màscara, segons un comunicat de l'Ajuntament aquest dilluns.

Els fets van tenir lloc quan la conductora de l'autobús en el qual viatjaven va demanar a aquestes persones, presumptament embriagues, que es posessin la màscara, i davant la seva negativa, la conductora va avisar a un inspector.

L'inspector va obligar els passatgers a baixar del vehicle, i una vegada fora, va ser presumptament agredit pels dos passatgers, que van fugir del lloc deixant-lo inconscient. L'inspector va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII per a ser atès, encara que no ho van ingressar i s'està recuperant favorablement.