Pateix un infart en ple carrer a Manlleu i la policia el salva 'in extremis'

La Policia Local de Manlleu va utilitzar un desfibril·lador per reanimar-lo

Una agent davant un cotxe de la Policia Local de Manresa
Els agents van salvar un home que patia un infart en ple carrer | Cedida

La Policia Local de Manlleu, a Osona, va salvar la vida a un home, en ple carrer, que va patir un infart. Els fets van tenir lloc el passat dilluns, 3 de febrer, quan els agents van ser informats que hi havia un home inconscient, estirat a terra a l'avinguda de Roma amb cruïlla amb el carrer Montseny.

El van salvar amb un desfibril·lador

A l'espera de què arribessin els serveis sanitaris i davant l'evidència de què es podia tractar d'un infart, un dels policies va iniciar la reanimació de l'home esperant que arribés una altra patrulla amb el desfibril·lador. Un cop va arribar l'aparell, li van realitzar una primera descàrrega i l'home va reaccionar positivament. Després van continuar amb el massatge cardíac fins a l'arribada de l'ambulància.

L'home va ser traslladat a l'Hospital Universitari de Vic i, segons informa l'Ajuntament de Manlleu, es troba estable i conscient. No és la primera vegada que el cos policial de Manlleu salva una vida gràcies a l'aparell. El 2018, també amb el desfibril·lador, van evitar que una veïna de Manlleu morís.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari