La Policia Local de Sant Vicenç de Montalt evita que una nena mori ofegada en una piscina particular

Els seus pares la van trobar surant a l'aigua i els agents van iniciar les maniobres de reanimació metre arribava l'ambulància

Policia Local
La Policia va evitar que una nena de poc més d'un any morís ofegada en una piscina particular | Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

La Policia Local de Sant Vicenç de Montalt, al Maresme, va evitar el passat 14 de setembre que una nena de poc més d'un any morís ofegada en una piscina particular. En rebre la trucada del pares després de trobar la petita surant a l'aigua, els agents es van desplaçar al domicili.

Ràpidament es va desplaçar fins al domicili una unitat i, després de comprovar la gravetat de l'estat de la petita, que no respirava, els agents van iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar mentre arribava l’ambulància. La intervenció dels policies va ser decisiva perquè la nena comencés a respirar de nou i recuperés el ritme cardíac.

Els agents van iniciar les maniobres de reanimació

La seva intervenció va ser decisiva perquè la nena comencés a respirar de nou i recuperés el ritme cardíac. Minuts més tard van arribar al lloc dels fets una ambulància i un helicòpter que es van fer càrrec de la nena i la van traslladar a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

La ràpida i decisiva intervenció per part dels agents de la Policia Local, juntament amb la col·laboració d’un veí, van permetre salvar la vida de la nena, un fet que confirma que la constant formació dels agents en primers auxilis, atencions en urgències i ús del desfibril•lador garanteixen la seva resposta davant situacions extremes, en les quals una persona es debat entre la vida i la mort.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari