La policia localitza María Camila Parra, una jove de 25 anys que va desaparèixer a Sevilla quan acudia a una entrevista de feina

Quan la seva mare la va trucar per saber com havia anat, ella no va contestar

María Camila ha desaparecido cuando se dirigía a una entrevista de trabajo en Sevilla
María Camila va desaparèixer quan acudia a una entrevista de feina  | SOS Desapareguts

María Camila Parra, una jove que va desaparèixer a Sevilla dilluns passat mentre es dirigia a una entrevista de feina, ha estat localitzada en bon estat. A través del seu perfil a Twitter, SOS Desapareguts ha informat que l'alerta emesa per la seva desaparició ha quedat desactivada. 

Parra, de 25 anys, va ser vista per últim cop a la plaça d'Armes de Sevilla, i posteriorment en un bar de Valencina de la Concepción, on se li va perdre el rastre. La seva desaparició va ser notificada a la comissaria de la Policia Nacional de Morón de la Frontera. 

Va desaparèixer mentre acudia a una entrevista de feina

María Camila tenia pensar acudir a una entrevista de feina a Sevilla, quan va desaparèixer. Qui va fer saltar les alarmes va ser la seva mare, que va trucar per preguntar com havia anat tot. La jove, però, no va contestar al telèfon. 

Qui va parlar amb la mare llavors va ser un matrimoni que no coneixia, que va assegurar que la jove els havia donat el seu telèfon perquè contestin al seu lloc. «Em van dir que la meva filla es trobava malament, i en sonar el telèfon el va entregar perquè necessitava anar al lavabo. Des de llavors no sabem res», va explicar la dona. 

Ordre internacional de cerca

Per poder localitzar la jove, que ja ha passat per les dependències de la Guàrdia Civil de Valencina, la policia va activar una ordre internacional de cerca. El que més preocupava és la delicada situació de salut de Camila, ja que necessita una medicació molt específica. 

Tant la Guàrdia Civil com SOS Desapareguts van compartir una instantània de la jove a les xarxes socials, demanant la col·laboració ciutadana per poder trobar-la. A les publicacions es podia veure María Camila, al costat d'una descripció física, i un text en vermell que indicava que necessita medicació. 


Comentaris

envia el comentari