La Policia Nacional busca un home que va agredir sexualment una jove en un tren a Catalunya

La policia creu que la seva actitud podria constituir un delicte

 

Després dels mediàtics casos de 'La Manada' i la violació dels futbolistes de l'Arandina, a més de la violació múltiple d'una jove a Galícia, que posteriorment va ser desmentida per la mateixa dona, aquests dies s'ha fet viral un vídeo on es pot veure com un grup de joves assetja i agredeix sexualment una jove que es troba en el vagó d'un tren de Rodalies a Catalunya, segons confirma 'ABC'. 

 

La policia està analitzant les imatges

Les imatges, que s'han difós a través de les xarxes socials, les està analitzant la Unitat de Recerca Tecnològica (UIT) de la Policia Nacional segons ha assegurat el diari 'El Español'. En aquestes, es pot veure com un jove, vestit amb una jaqueta blanca i d'uns trenta anys, juntament amb un grup d'amics, llança diversos comentaris obscens a una jove que es troba al vagó. 

  

  

  

quan l'individu baixa de la zona superior del vagó en direcció a la porta per anar-se'n i aprofita el moment per acostar-se a la víctima,

Ningú va defensar la jove, i va ser ella mateixa qui va treure-li la mà

Per la seva banda, la jove, intimidada i sense cap protecció, ja que ningú recrimina l'actitud del grup d'homes, li intenta agarrar la mà i es baixa del tren al més aviat possible. Finalment, després de la indignant escena, tan sols un company de l'agressor li demana que ho deixi estar: «Deixa-la, pobreta tio». De moment es desconeix el lloc on han succeït els fets i el vídeo de 47 segons ha aconseguit en pocs dies més de 600 comentaris i gairebé 10.000 retuits. 

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

  

  

  

  

que ja ha detingut agressors en més d'una ocasió gràcies a les imatges de les càmeres,Farà falta veure si en uns dies es produeix la detenció del suposat agressor i si surt a la llum més informació sobre el cas.