⚫️ URGENT

Un mosso mata a trets la seva exparella i se suïcida a Terrassa

Un policia nacional, condemnat a presó per ciberassetjament a noies de 16 anys

L'home va arribar a contactar amb un total de 4 menors fingint ser promotor musical | El policia, de 34 anys, ha estat condemnat a dos anys de presó
A.T.G., de 34 anys, a la secció setena de l’Audiència de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Un policia nacional que assetjava una menor de 16 anys per internet ha estat condemnat a dos anys de presó. La secció setena de l’Audiència de Barcelona ha dictat sentència sobre A.T.G., de 34 anys, i a qui se li han imposat també un total de tres anys de llibertat vigilada amb l’obligació de participar en programes d’educació sexual.

 

L’home, així mateix, va ser jutjat el mes de setembre passat per contactar amb menors d’edat —concretament de 16 anys— fingint ser un promotor musical per aconseguir fotografies d’elles i per, presumptament, abusar sexualment d’una d’aquestes víctimes. Tot i això, l’agent del cos de Policia Nacional només ha estat condemnat per ciberassetjament d’una de les menors d’edat. També cal destacar que ha estat absolt de dos delictes: un d’assetjament sexual tàcit; i un altre contra la salut pública i d’engany.

 

Establia contacte per Whatsapp i Instagram

Segons el relat de la fiscal del cas, el membre del cos de Policia Nacional va establir contacte amb un total de quatre menors de 16 anys a través d’Instagram. Tal com relata, així mateix, l’home fingia ser promotor d'un grup musical que elles havien seguit a través de la plataforma, El contacte, que s’havia establert entre el 29 de juny i el 14 d'agost de 2016, va cridar l’atenció de les menors, que van arribar a contactar-hi.

 

Imatge d'un mòbil | Cedida

 

 

Va ser en aquest punt, doncs, quan l’home va aconseguir els telèfons de les víctimes i va oferir-los-hi participar en un suposat videoclip del grup que les joves seguien.

  

«Per la seva edat i immaduresa emocional va creure que amb això aconseguiria sortir al videoclip»

 

Finalment, també s’ha d’esmentar que l’acusat va acabar oferint-se com a subministrador d’alcohol i marihuana, tot i que les joves sembla que en van fer cas omís.