URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

La Policia Nacional descobreix 430 plantes de marihuana a l'Empordà

Van detenir dues persones relacionades amb la plantació

Furgó de la Policia Nacional a Badalona
La Policia Nacional descobreix 430 plantes de marihuana a l'Empordà | Twitter (@ALBIOL_XG)

La Policia Nacional ha desmantellat un cultiu de marihuana amb 430 plantes en un antic graner als afores de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) i va detenir dues persones relacionades amb la plantació. La investigació va començar el mes de juliol arran d'una denúncia anònima que van rebre a través del portal del cos policial. 

Els agents van comprovar que des de l'exterior de la finca se sentien olors i sorolls característics d'una plantació a l'interior. A més, van constatar que l'espai tenia una instal·lació elèctrica fraudulenta connectada a la xarxa general. Després de diverses vigilàncies i seguiments, el 10 de desembre van arrestar dos homes quan sortien amb els seus cotxes del cobert. Més tard, els agents van accedir a l'immoble i van descobrir la plantació en un annex del compartiment principal.

El deute a la companyia elèctrica superaria els 20.000 euros

Les plantes, en avançat estat de creixement i floració, tenien una alçada de més d'un metre i en total pesaven 188 quilos. A més, els agents van comissar 40 transformadors, 40 focus de llum i 1.691,20 euros que els detinguts portaven en efectiu. La instal·lació elèctrica, a més, comptava amb tres aparells d'aire condicionat, tres filtres, tres extractors i catorze ventiladors.

Els detinguts van ser posats a disposició judicial com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i per defraudació en el fluid elèctric, amb una valoració econòmica elaborada per la companyia subministradors que superaria els 20.000 euros.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari