rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Policia Nacional espanyola deté un home per difondre missatges jihadistes a les xarxes socials

Ha sigut arran d'uns registres domiciliaris
Armes requisades a l'operació de la Policia Nacional espanyola | Policia Nacional espanyola

 

Els Agents de la Policia Nacional espanyola han procedit a detenir avui a Manresa a un home de 38 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de terrorisme. L'home es dedicava a difondre missatges de tint jihadista i diverses imatges en les quals apareixia repetides vegades mirant a càmera amb diferents armes de foc.

  

  

  

  

 

 

Els agents van realitzar dues entrades a domicilis a Manresa i València per fer un registre exhaustiu. En aquest van ser intervingudes carabines, armes prohibides, rèpliques d'un fusell d'assalt i d'una pistola de 9 mm i divers material informàtic.
 

Les recerques es van iniciar el passat mes de febrer quan es va detectar en diferents xarxes socials a un ciutadà que difonia missatges de caràcter jihadista, a més d'imatges on apareixia amb diferents armes de foc. Com a resultat de les investigacions, els policies van esbrinar la identitat del sospitós, que va ser detingut a Manresa com a presumpte autor d'un delicte de terrorisme.

Tot i les comunicacions de caràcter jihadista que mantenia l'home de Manresa, els agents de la Policia Nacional espanyola han fet els esbrinaments necessaris per determinar i poder comprovar que no hi havia cap relació ni cap vinculació amb cap cèl·lula ni organització terrorista de Catalunya ni d'altres països.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris