Policia Nacional espanyola deté un home per difondre missatges jihadistes a les xarxes socials

Ha sigut arran d'uns registres domiciliaris
Armes requisades a l'operació de la Policia Nacional espanyola | Policia Nacional espanyola

 

Els Agents de la Policia Nacional espanyola han procedit a detenir avui a Manresa a un home de 38 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de terrorisme. L'home es dedicava a difondre missatges de tint jihadista i diverses imatges en les quals apareixia repetides vegades mirant a càmera amb diferents armes de foc.

  

  

  

  

 

 

Els agents van realitzar dues entrades a domicilis a Manresa i València per fer un registre exhaustiu. En aquest van ser intervingudes carabines, armes prohibides, rèpliques d'un fusell d'assalt i d'una pistola de 9 mm i divers material informàtic.
 

Les recerques es van iniciar el passat mes de febrer quan es va detectar en diferents xarxes socials a un ciutadà que difonia missatges de caràcter jihadista, a més d'imatges on apareixia amb diferents armes de foc. Com a resultat de les investigacions, els policies van esbrinar la identitat del sospitós, que va ser detingut a Manresa com a presumpte autor d'un delicte de terrorisme.

Tot i les comunicacions de caràcter jihadista que mantenia l'home de Manresa, els agents de la Policia Nacional espanyola han fet els esbrinaments necessaris per determinar i poder comprovar que no hi havia cap relació ni cap vinculació amb cap cèl·lula ni organització terrorista de Catalunya ni d'altres països.