IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Policia Nacional troba en bon estat Sara Sánchez, la jove que va desaparèixer a Sevilla el passat 7 de gener

La jove va acceptar tornar amb els seus pares

Sara Sánchez, desaparecida en Sevilla
Sara Sánchez, la jove que va desaparèixer  | 'Facebook'

Sara Sánchez, una jove de 20 anys que va desaparèixer el passat diumenge, 7 de gener, ha estat localitzada pels agents de la Policia Nacional en un caixer de la mateixa capital andalusa. 

Natural de la localitat de Los Palacions y Villafranca, a la mateixa província, es va esfumar just després del dia de Reis, i va ser vista per últim cop a l'estació de Prado de San Sebastián de la ciutat. 

Els investigadors van incloure ràpidament les seves dades a la base de dades personals per agilitzar la cerca, i facilitar que si algú la veiés pogués reconèixer-la i avisar les autoritats. 

Es va quedar dormint en un caixer de Sevilla

Fonts de la policia han confirmat que una patrulla la va trobar en un caixer de la capital durant la nit d'ahir, 10 de gener. Va ser al voltant de les 23.00 hores, i els agents van comprovar que la jove havia fugit de casa per pròpia voluntat, encara que no han transcendit les causes de la seva decisió. Posteriorment la jove va ser traslladada a Los Palacios amb la seva família, i es va comprovar que es trobava en un bon estat de salut, segons informa el 'Diario de Sevilla'

Va acceptar tornar amb la seva família

Els agents es van desplaçar fins al caixer després de rebre l'avís d'una jove que la va veure dormint en el caixer automàtic, situat al barri de Nervión. Després de comprovar la seva identitat, els agents es van adonar que es tractava de Sara Sánchez, a la qual buscaven des del dia 7 de gener. 

La jove va accedir que la identifiquin i a comunicar-se amb la seva família. La mateixa nit, va tornar amb els seus pares, que feia dies que no sabien res d'ella i estaven molt preocupats. 


Comentaris

envia el comentari