S'acaba la incògnita: destapen «l'objecte estrany» del cas Tomás

La Guàrdia Civil ha trobat una pista que podria ser clau per descobrir el parador d'Anna i Olivia

Les petites Anna i Olivia van desaparèixer el passat 27 d'abril, fa més d'un mes, en mans del seu pare, Tomás Gimeno. La Guàrdia Civil porta treballant en la seva recerca des de llavors i malgrat que encara no han descartat cap hipòtesi, els investigadors podrien estar a punt de resoldre el cas.

Els efectius que estan duent a terme les indagacions per trobar el parador de les nenes i del seu pare no han rebutjat cap de les línies d'investigació, però hi ha algunes opcions que han agafat més pes que d'altres.

Una de les hipòtesis que ha agafat més força durant els últims dies és la que indica que Tomás Gimeno podria haver posat fi a les vides d'Anna i d'Olivia, i que posteriorment hauria llançat els seus cossos a la mar.

Els investigadors troben una pista que podria ser clau

Segons la informació que han compartit des de Telecinco, la Guàrdia Civil està centrada en els últims senyals del mòbil del progenitor de les nenes per intentar esbrinar quins van ser els seus últims passos abans de desaparèixer. Els investigadors han descobert que el telèfon va deixar de rebre cobertura de forma sobtada i això podria significar que l'aparell va caure a l'aigua.

Els efectius de la benemèrita ara es troben estudiant els voltants on es va emetre l'últim senyal del mòbil de l'exmarit de Beatriz Zimmerman, perquè aquesta podria ser clau per trobar el seu parador i el de les dues nenes d'1 i 6 anys. Per a això s'està utilitzant la mateixa tècnica de rastreig que es va usar fa uns anys en el cas de Diana Quer.

No obstant això, en aquesta ocasió hi ha un detall que complica les indagacions i és que aquesta vegada la recerca és submarina, i la gran inestabilitat del terreny dificulta la investigació.

Mentre estan estudiant la zona on es va emetre l'últim senyal del mòbil del pare de les petites, la Guàrdia Civil continua rastrejant el fons marí del lloc on va ser trobada l'embarcació de Tomás, buida i a la deriva, un dia després de la desaparició.

El rastreig del fons marí segueix en marxa

Els investigadors han traslladat fins a Tenerife el vaixell Ángeles Alvariño, que compta amb un sonar i un robot no tripulat especialitzat, per dur a terme aquestes indagacions.

Porten rastrejant el fons marí des de diumenge passat, 30 de maig, però no havien aconseguit trobar res. Fins ara. Aquest dimecres, 2 de juny, els especialistes han trobat un objecte estrany que ha estat analitzat i que ha resultat ser una bossa d'escombraries.

Les últimes imatges que hi ha de l'exmarit de Beatriz Zimmerman són les que van gravar les càmeres de seguretat del port de Tenerife. Unes instantànies en què l'home apareix carregant diversos estris a la seva llanxa.

L'altra teoria amb més força

Malgrat això, segons la informació compartida per Telecinco, la bossa que ha trobat el vaixell Ángeles Alvariño al fons de la mar en principi no tindria res a veure amb el cas de les nenes. La Guàrdia Civil ha centrat la recerca en aquest fet, però encara no ha descartat cap de les altres hipòtesis.

Una altra de les opcions que estudien els investigadors és la que assenyala que l'exmarit de Beatriz Zimmerman hauria fugit amb les seves filles fora d'Espanya. Una teoria en la qual no ha deixat de creure la família de les nenes.

Els cercles pròxims d'Anna i d'Olivia estan convençuts que Tomás no els ha fet res dolent a les nenes i que ha marxat fora de país per fer-li mal a qui va ser la seva dona a través de les dues persones que més estima.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari