rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

PREVISIÓ MÈTEO

Dissabte de ressol i vent, a l’espera de més pluges a partir del vespre

Una pedra i restes de sorra, dues proves essencials per resoldre el crim de Susqueda

La investigació apunta, cada cop més, a Jordi Magentí com a autor de l'assassinat de Marc i Paula
Marc Hernández i Paula Mas, les víctimes del crim de Susqueda | Facebook

 

A crits de «no he fet res» era detingut Jordi Magentí Garmell, el presumpte culpable del cas del pantà de Susqueda, on van ser assassinats Paula Mas i Marc Hernández, de 21 i 23 anys, respectivament. No obstant això, la investigació apunta, cada vegada més, cap al principal sospitós del crim.

 

La policia científica dels Mossos d'Esquadra, encarregada d'esbrinar els fets, ha trobat dos indicis que podrien servir per culpabilitzar, definitivament, a Jordi Magentí. El primer, les restes de sorra, trobades al banyador del Marc, les quals únicament poden provenir del pantà de Susqueda.

El segon, i possiblement el més determinant, la pedra trobada a la motxilla amb la qual es va enfonsar a la víctima. Els investigadors van determinar que el seu origen ha de ser, inequívocament, de la casa enderrocada que es troba per la zona, en la qual pescava habitualment el presumpte assassí.

 

Aquestes dues proves podrien ser considerades com a definitives, en cas de confirmar-se la seva relació amb el crim. Una vegada es presentin a les dependències judicials, el magistrat serà qui determini la seva validesa, per tal d'oferir una sentència ferma sobre el cas.

Jordi Magentí nega ser culpable

Jordi Magentí, detingut pels Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

 

El principal sospitós de la mort de Paula Mas i de Marc Hernández, víctimes del cas del pantà de Susqueda, continua negant la seva relació amb el crim. Jordi Magentí Garmell ha mantingut ferm el discurs de «no he fet res», per tal d'evitar que se'l segueixi relacionant amb la investigació.

 

No obstant això, continua sent l'únic assenyalat. Tot i assegurar que és una trama per buscar un culpable i relacionar-lo amb el cas, la realitat és que l'acusat segueix empresonat, sent considerat el principal sospitós de la mort d'ambdues víctimes.

 

S'espera que en les pròximes setmanes es determini la validesa de les dues proves adquirides. En cas de determinar-se el seu lligam amb la investigació, el jutge podria prendre una decisió sobre la condemna de Jordi Magentí.