Un policia de València tomba una dona després de donar-li una bufetada

L'escena ha rebut una allau de comentaris

Per les xarxes socials està circulant un vídeo on apareixen dos agents policials estatals discutint amb una dona. El que realment ha indignat a les xarxes és que un dels policies tomba a la ciutadana després de propinar-li una bufetada. L'escena ha rebut una allau de comentaris a causa de la violència que es pot veure.

  

A les imatges del vídeo, es poden veure com els agents i la dona s'estan discutint durament. L'escena es va produir de nit a un dels carrers de València, on la dona agredida estava parlant amb els agents –fins i tot els arriba a amenaçar—. «A mi no em toques o et fotre una hòstia en tots els ous», comenta de manera enfadada.

  

L'agent policial no triga massa a respondre a la seva amenaçadora actitud i li respon propinant-li una bufetada que, seguidament, faria caure a la dona a terra. El testimoni que va enregistrar les imatges és anònim, però el vídeo –que tan sols dura sis segons— ha estat compartit per totes les xarxes socials.

 

Reaccions de tot tipus 

Les reaccions dels internautes no s'han fet esperar. Molts comentaris recriminaven l'actitud del policia davant l'agressivitat de la dona. A més, ja que es tractava precisament d'una ciutadana, molts comentaris s'han referit al masclisme que hi havia en aquesta acció. 

Ni Zoido ni la policia nacional s'han pronunciat 

Per la seva banda, aquells que no centraven el comentari en el concepte igualitari, es referien a la violència de l'acció de l'agent, mentre que altres defensaven al policia, i demanaven explicacions al ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido i a la policia nacional. De moment, cap de les dues figures s'han pronunciat sobre el succés.


Comentaris

envia el comentari