Cinc policies ferits en xocar un cotxe contra un furgó policial a Barcelona

El conductor del turisme ha donat positiu al control d'alcoholèmia

Imatge d'un cotxe xocant contra un furgó policial a Barcelona el 10 de novembre
A causa de l'impacte cinc agents van resultar ferits | Cedida

Cinc agents de la Policia Nacional de la Comissaria de Santiago de Compostel·la desplaçats a Barcelona com a reforç amb motiu de la jornada electoral d'aquest 10 de novembre han resultat ferits aquest diumenge després que un cotxe hagi xocat contra el furgó policial amb el qual circulaven. 

El cotxe es va saltar un senyal de Stop i va xocar contra el lateral del furgó policial, segons fonts del Sindicat Unificat de la Policia (SUP). La Guarda Urbana va acudir al lloc i va sotmetre al conductor de l'altre turisme a un control d'alcoholèmia en què va donar positiu, han destacat les mateixes fonts.

Els agents estan «fora de perill»

Els cinc agents de la Comissaria de Santiago han estat sotmesos a diverses proves mèdiques que confirmen que «estan fora de perill». Els agents presenten contusions i mal d'esquena. Els agents accidentats s'havien desplaçat el dimecres, juntament amb altres efectius des de Galícia, per reforçar el dispositiu policial a Barcelona amb motiu de les eleccions general d'aquest diumenge.

També et pot interessar...


Comentaris
Anónimo
No s'han fet res, amb el coche que porten contra el furgó de la policía i els danys ocasionats, com a molt als policies s'els hi ha caigut el cigarro dintre del furgo, cuánta pantomima que l'unic que ha pillat a estat el del corsa y a sobre el polis tirarán tots de coll al seguro
Pep
No duien el cinturó de seguretat cordat. La llei es igual pero tots!!!! ||*||
Núria
Defensant un borratxo, el mon al revés !
Jua
Ara dirán que els han agredit los independentistas
Anna
Greu pel corsa x la resta ya podia haver estat pitjor...un per borracho i al volantni els altres x cabrons
Pili
Jo crec que tambe els aurian de fer la Proba de alcoholemia,¿ Dons no diuen que tots som iguals,dons jo no o veix aixis ?Quina vergonya.
Jaumet
???? si s'hagesin quédate a Santiago de Compostela en comptes de venir a tocar els collons als catalans no els ho hauria passat aixo ?????
Santy
Cuanto gilipollas Todos son personas
Albert
Jaumet, tens tota la rao, que collons venen a fer aqui. Que es quedin a casa seva
Miquelet
A mí s'em va empotrar estant jo parat (estaba cobrant ja q era un Taxi) un borratxo amb un ciclomotor que em va entrar p'el vidre del darrera del.cotxe) i a mí em van fer la proba d'alcoholémia. Es aixins de trist. Si el borratxo hagués sigut jo i hagués estat parat fins q.s'hem passésin els efectes de l'alcohol, també me les hagués carregat?....

envia el comentari