Imatge d'un vehicle rodejat de policia

Possible venjança en l'execució de Badia: la víctima era el germà d'un famós criminal

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant els fets i no descarten cap hipòtesi

Es coneix nova informació sobre l'assassinat d'aquest diumenge, dotze de febrer, a Badia del Vallès, Barcelona. Segons fonts policials, l'home que va morir després de rebre diversos trets a la cara per part d'un motorista, era el germà d'un conegut narcotraficant. Els fets van succeir aquest diumenge al matí en un carrer de la localitat del Vallès Occidental.

La víctima, executada d'un tret per un motorista era Mohamed Gdari, germà del famós criminal Rachid Gdari, el narco-raper amb el sobrenom de 'El Sardina'. El crim com a part d'una venjança contra el narcotraficant és una de les principals línies d'investigació sobre les que els Mossos d'Esquadra estan treballant. Tot i això, el cos de seguretat no descarta cap hipòtesi sobre el crim.

Rachid Gdari va ser detingut per un segrest

El crim succeït a ple carrer en la localitat barcelonina podria estar relacionat amb l'activitat delictiva del germà de la víctima. Si això fos cert, la policia tem que es poguessin generar represàlies i que el narco-raper busqui la seva pròpia venjança i el conflicte vagi a més.

El passat 2021, Rachid Gdari, germà de la víctima, va ser detingut per estar relacionat amb el segrest d'un important empresari de l'oci nocturn a Terrassa. Anterior a aquest fet, en 2016, va ser arrestat per formar part d'un grup de narcotraficants que robava droga a altres bandes. Gdari, conegut com 'El Sardina', va entrant i sortint de presó contínuament.

Aquest narcotraficant també publica la seva música a diferents plataformes. Gdari es va fer conegut com a raper per aparèixer rodejat de dones amb objectes de luxe en els seus videoclips. Segons fonts de El Caso se'l considera una persona violenta i amb vincles amb altres persones relacionades amb el món de la delinqüència.

Una possible venjança com a principal línia d'investigació

Els Mossos estan investigant l'entorn de 'El Sardina' per tal de saber amb qui tenia relació, en quins embolics estava ficat i si hi havia algú que li volia fer mal. Per la forma en què s'ha produït l'assassinat a Badia del Vallès, els investigadors creuen que el crim era premeditat i l'assassí sabia molt bé el que feia. Podria tractar-se d'un assassí professional, i coneixent qui era la víctima, tot fa indicar que podria estar relacionat amb el seu germà, Rachid.

La investigació es manté oberta i la línia que més suposa la policia és que es tracti d'una possible venjança contra el narco raper o, que fins i tot, l'intentessin matar a ell i s'hagin equivocat. Per al moment, encara no s'ha realitzat cap detenció en relació amb l'homicidi i el cas es troba sota secret d'actuacions.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món de SUCCESSOS al WhatsApp