Troben un pou il·legal i sense tapiar a Viladecans

El forat estava situat en un punt no delimitat per tanques i, per tant, s’estava corrent el risc que algú hi pogués caure

Un agent de la Guàrdia Civil, al costat del pou de construcció il·legal de Viladecans | Guardia Civil

La Guàrdia Civil ha localitzat un pou de construcció il·legal i sense tapiar a Viladecans, al Baix Llobregat. Els agents de la benemèrita, segons han informat aquest dilluns, 11 de febrer, han constatat que el forat estava situat en un punt no delimitat per tanques i, per tant, s’estava corrent el risc que algú hi pogués caure.

Sota la premissa d’evitar un nou ‘cas Julen’, els agents de SEPRONA han alertat sobre la troballa, i han demanat a l’ajuntament de la població en qüestió que iniciï els tràmits per a poder tapiar el forat. La precaució en aquests casos, de fet, és màxima des del 'cas Julen', el nen de 2 anys que va perdre la vida en caure per un pou il·legal a Màlaga. 

El propietari serà sancionat

Una vegada l'Agència Catalana de l'Aigua ha confirmat que es tractava d'una perforació del terreny il·legal per extreure aigua subterrània, també s’ha obert un expedient per a poder sancionar el propietari de l’excavació.

Els senyals d’alerta, així mateix, s’activen precisament perquè la zona on s’ha trobat el pou està destinada a activitats familiars i lúdiques. Quelcom que, ineludiblement, fa rememorar el cas d’en Julen, el nen de 2 anys de Màlaga que va perdre la vida en precipitar-se per un pou de construcció il·legal.                     


Comentaris

envia el comentari