'El Prenda' assegura que ha perdut 40 quilos a la presó

La magistrada li va fer aquesta sorprenenent pregunta el passat 22 de novembre
Membres de 'La Manada' amb 'El Prenda' al centre | Cedida

 

'El Prenda' s'està consolidant com un dels membres de 'La Manada' que està generant més expectació, segurament pel seu paper al cas, per la interacció que va tenir amb la víctima i per les seves polèmiques declaracions durant els interrogatoris. Precisament, per una de les preguntes de la jutge Raquel Fernandino Nosti ha tornat a ser notícia.

La jutge va preguntar pel seu sorprenent canvi

 

José Ángel Prenda va respondre les preguntes que li van fer la fiscal Elena Sarasate, l'advocat de la noia denunciant, Miguel Ángel Morán, i el seu advocat, Agustín Martínez Becerra, durant 1 hora i 20 minuts. Durant tota aquesta estona, va parlar sobre com van conèixer la jove, les relacions sexuals que van mantenir i la seva posterior detenció. 

 

D'altra banda, però, Fernandino va tenir curiositat sobre un detall actual: el nou aspecte de l'acusat. En aquest sentit, 'El Español' apunta que la pregunta estava encaminada cap a la possible intimidació que 'El Prenda' podia causar entre reixes.

 

 

Així doncs, durant la conversa als jutjats del passat divendres 22 de novembre, la jutge va fer la següent pregunta: «Quants quilos ha aprimat vostè? Perquè clar, el volum amb què apareix a les fotos i aquí - vídeo difereix molt. Aleshores, més o menys, vostè sap quant pes ha perdut?»

 

Després de la sorprenent pregunta, l'acusat va respondre: «Jo vaig entrar a presó amb un 107 quilos, vaig arribar a pesar dins 72 i ara estaré en uns 80», va assegurar al judici. D'aquesta manera, feia latent la seva important transformació física que encara les càmeres no han pogut gravar.

 

'El Prenda' hores abans de la presumpta violació | El Español