ÚLTIMA HORA

Sanitat confirma més de 8.500 nous casos de coronavirus des de divendres

ÚLTIMA HORA

👑 Joan Carles I decideix marxar d'Espanya

El 'Prenda' considera «normal» que una dona tingui sexe «amb dos o tres» homes que acaba de conèixer

El líder de 'La Manada' assenyala que «no era la primera vegada» que tenia sexe en grup «igual, potser, cinc no, però amb dos o tres si»

Imagen de 'El Prenda' con la policía
Imatge d''El Prenda' amb la policia | cedida

El 'Prenda', un dels cinc acusats de violar en grup a una jove durant els sanfermines de 2016 va assegurar al judici que en aquest moment «tots» feien el que volien. «Tots en aquest moment fèiem el que volíem» va declarar J.A.P. en l'interrogatori que va tenir lloc el passat 22 de novembre i al qual ha tingut accés 'El Mundo'.

  

  

 insisteix que la jove va ser «participativa»

Assegura que li va preguntar a la víctima diverses vegades

L'imputat relata com va conèixer a la noia a la plaça del Castell de Pamplona i va entaular amb ella una conversa que es va posar de «to sexual». En aquest sentit declara que després de preguntar-li en diverses ocasions qui li agradava més d'ells i si aniria amb dos d'ells, ella respon que «amb dos, amb tres, amb quatre, amb cinc, amb el que fes falta». Això, segons les seves paraules, els va portar a donar el següent pas: «a nosaltres ens sembla atractiva, ens sembla maca, nosaltres li semblem atractius, doncs anem a buscar un lloc».

La Manada con El Prenda
'La Manada' amb el 'Prenda' | Cedida

 

Qüestionat sobre si no el va sorprendre que una noia que llavors tenia 18 anys i a la que acabaven de conèixer volgués anar-se'n amb els cinc, respon que no era la primera vegada que coneix a una noia en una festa i se'n va amb ella, «moltes vegades fins i tot sense parlar». Així mateix assenyala que «no era la primera vegada» que tenia sexe en grup «igual, potser, cinc no, però amb dos o tres sí».

La seva primera intenció és trobar una habitació en un hotel, cosa que no aconsegueixen, de manera que continuen pel carrer fins que observen a una dona entrant en un portal, moment que va aprofitar per accedir-hi i, un cop que la veïna ja no hi era, deixar passar a la resta.

Allà busquen «el lloc, diguem, més escorat del portal i aquí doncs mantenim relacions sexuals», indica l'acusat, qui manifesta no recordar si la noia anava de «la maneta amb algú o anava sola», però «agafada pels canells fort segur que no», insisteix. En aquest espai es produeixen fel·lacions i penetracions, sense preservatiu, que són relatades per l'acusat, qui diu que no recorda si li van preguntar a la noia si gaudia o si estava a gust, així com que no li va semblar «estrany que tingués els ulls tancats quan ho estava fent».

Imagen de la supuesta escena entre 'El Prenda' y la víctima
Imatge de la suposada escena entre 'El Prenda' i la víctima | Cedida

 


«Tal com vam anar ejaculant doncs vam marxar»

Al contrari, sosté que tot va ser «totalment consentit», que va apreciar «gemecs» que va identificar com plaer, que en cap moment va observar a la seva cara gest de pena o plor, ni ella va manifestar que no volia mantenir relacions, «ni de bon tros, al contrari», sentencia. «Tal com vam anar ejaculant doncs vam marxar» comenta en explicar com van marxar del portal deixant a la noia allà sola, sense recordar com es trobava ella.

Sobre l'enregistrament en vídeo dels fets, ho considera «normal» i manifesta que la volien per «ús personal», si bé, tal com es va exposar a la sessió, al grup de WhatsApp que tenien amb el nom de la Manada poc després que van tenir lloc els fets va escriure: «Hem follat ​​els cinc, hi ha vídeo». Pel que fa al perquè els ha pogut denunciar la jove, manifesta que no ho sap.


Comentaris

envia el comentari