IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

‘El Prenda’ va endur-se un tricorni, una pistola i droga a les festes de San Fermín

Els membres de 'La Manada' duien disfresses de Guàrdia Civil a Pamplona

Imagen de 'El Prenda'.
'El Prenda', amb la vestimenta de Guàrdia Civil abans d'acudir a les festes de San Fermín | Antena 3

'La Manada' ha tornat a instal·lar-se al punt de mira del país després que el jutge del cas els imposés una pena de 9 anys de presó per abús sexual. El fet que el magistrat considerés que no va haver-hi violació i que un altre dels juristes en demanés l'absolució, han estat molts els qui han carregat encara més contra el grup de joves sevillans.

El passat dimecres, 2 d'abril, van ser diversos els mitjans que van publicar alguns missatges de Whatsapp que els membres del grup es van enviar entre ells abans d'acudir i a les hores posteriors a la celebració de San Fermín.

Més enllà dels àudios, però, també és cert que han sortit a la llum una sèrie de fotografies que han cridat l'atenció de molts. Ja que gràcies a aquestes hem pogut veure que José Ángel Prenda, membre que ha perdut uns 30 quilos des del seu ingrés a presó, es va endur la roba oficial de la Guàrdia Civil.

Els rumors, de fet, indiquen que es tractaria de la roba reglamentària d'Antonio Manuel Guerrero Escudero, que estava duent a terme les pràctiques de Guàrdia Civil a la caserna de Pozoblanco durant l'estiu de 2016. 

En aquest sentit, durant la nit del 6 al 7 de juliol de 2016, 'La Manada' van fer acte de presència a Pamplona i, segons es podia llegir en un dels missatges: «Molt important la droga. Que no se us oblidi, que després la trobarem a faltar».

Imagen de 'El Prenda'.
'El Prenda', en una de les imatges captades | Antena 3

 

Un àudio de la víctima al grup de Whatsapp de 'La Manada'

És un dels fets que més crida l'atenció: la víctima, minuts abans de ser agredida sexualment pels cinc joves andalusos, va enviar una nota de veu al grup de Whatsapp de 'La Manada'. «Una salutació a ‘La Manada’», diu la jove. 

Més enllà dels àudios, però, també han transcendit les imatges de José Ángel Prenda Martínez abans de la festa. En aquestes, com podem observar, se'l pot veure sense samarreta i empunyant una pistola.

Entre les imatges tretes a la llum per ‘Telecinco’, també s'hi pot veure a Prenda al costat del militar Alfonso Jesús Cabezuelo Entrena i Jesús Escudero. Tots tres equipats amb la roba oficial del cos policial estatal. 

Imagen de tres componentes de 'La Manada'.
Imatge dels tres integrants de 'La Manada'. | Telecinco

 

Tenien un objectiu clar

L'objectiu estava clar, segons revelen els àudios que han saltat a la palestra. Volien buscar un tipus de dona concreta per tenir sexe grupal i així ho evidenciaven a les seves notes de veu.

«Quillo, cardar-nos una bona 'gorda' entre els cinc a San Fermín seria apoteòsic. Prefereixo cardar-nos una grossa entre els cinc que a un tros de noia jo solament».

Imagen de 'El Prenda'.
Imatge d'el Prenda | Antena 3

 


Comentaris

envia el comentari