El pres fugat torna a la presó de Quatre Camins

L'home, que va fugur aprofitant una activitat que es feia fora del centre penitenciari, ho ha fet acompanyat pel seu germà

Fi de la incertesa. El pres que s’havia escapat de la presó de Quatre Camins ja ha tornat al centre. Ho ha fet acompanyat pel seu germà i després que el passat dimecres, 14 d’abril, aprofités una activitat programada fora del centre vallesà per fugir. Segons avança ‘Crónica Global’, el pres s’ha presentat a primera hora d’aquest dijous al centre acompanyat pel seu germà. Ha estat aleshores quan l’home, de 49 anys, ha estat acompanyat pels treballadors penitenciaris a l’interior del centre.

Tot i això, i al contrari d’altres informacions que havien sortit a la llum, els serveis penitenciaris insisteixen en el fet que «no és un pres perillós» i expliquen que té una incapacitat intel·lectual, per això mateix complia la seva condemna —prevista fins el 2022— en un mòdul adaptat.

Robatoris amb intimidació i resistència a l’autoritat

L'alarma va saltar el passat dimecres a darrera hora. El fugitiu, un home de complexió forta, d’1,70m d’alçada i cabell i ulls obscurs, havia fugit de la presó de Quatre Camins aprofitant una activitat fora del centre i se n'havia anat direcció Granollers. Però pres, que segons indicaven fonts properes al cas té les orelles i el nas grans i porta diversos tatuatges amb el número 666 al coll, com també un puny americà al braç, ha acabat retornat al centre aquest matí acompanyat per la seva família. 

Segons la 'Cadena SER', el pres complia una condemna fins 2022 per robatoris amb intimidació i resistència a l’autoritat. 


Comentaris

envia el comentari