El presentador de Telecinco, David Cantero, anuncia a les xarxes la mort de la seva mare

Ho ha fet mitjançant una bonica escena familiar de l'últim Nadal

 

David Cantero, el conegut presentador de l'edició del migdia d'Informativos Telecinco, ha anunciat aquest dimarts, 12 de desembre, una de les pitjors notícies de la seva vida, potser la pitjor, fora de les càmeres i dels platós. A través de les xarxes socials ha compartit una bonica imatge al costat de la seva mare l'any 1972, on també apareix la seva cosina. 

Ho ha anunciat amb un bonic record familiar

En una publicació anterior, el presentador va escriure: «Última Nadal a la Terra, avui he dit adéu a la meva mare amb tristesa i alleujament ... Es van parar els rellotges per ella ... Li hauria agradat que compartís aquest bonic record familiar ... Ciao Ma!». Un preciós missatge que ha acompanyat amb  una bonica estampa familiar de l'últim Nadal que van passar junts.

 

Cantero és una de les cares més reconegudes als informatius de la cadena, i és que compta amb una àmplia trajectòria a la televisió: ha exercit diverses funcions: càmera, realitzador, reporter i presentador. Des de 2010 presenta l'edició dels migdies a Mediaset i des de fa un any és el sotsdirector d'Informativos Telecinco.

 

Fins fa poc, a bandade la seva segona vocació que és l'escriptura després —ha publicat ja cinc llibres— poc se sabia de la seva vida personal. L'any 2016, però, una curiosa coincidència va fer que coincidís amb el seu fill en un plató de televisió. Resulta que el treballador de Telecinco es va passar pel programa 'XTRA!' de Non Stop People per presentar la seva quarta novel·la 'El destino era esto' i allà el seu fill Álvaro Berro, qui aquella nit exercia de copresentador del programa al costat d'Esther Acebo, va ser l'encarregat d'entrevistar i donar a conèixer al seu pare. «Un dia històric per a les eleccions als Estats Units ... I per l'entrevista raríssima d'un fill al seu pare», va assegurar Cantero entre rialles.

 

Imatge de Cantero i el seu fill a entrevista | cedida