YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les preses de El Acebuche reben Ana Julia Quezada amb un extens recull de «peixets»

Les preses ja van explicar que li farien «la vida impossible»

Imagen aérea del centro penitenciario El Acebuche
El Acebuche en una imatge d'arxiu | Ideal

 

Una setmana després que la Guàrdia Civil constatés les atrocitats que Ana Julia Quezada va fer amb el menut Gabriel, la parella del pare del petit ja està a punt de barrejar-se amb les preses de El Acebuche.

De fet, després d'uns dies on ha estat en espai de preparació per entrar a la presó, aquesta està a poques hores de compartir centre amb unes preses que ja van assegurar que li farien «la vida impossible». I justament per això, els funcionaris de la presó van amb peus de plom per preservar la seguretat de l'assassina confessa del petit Gabriel Cruz. 

Tot i fer mans i mànigues per la seguretat de la nova presa, els funcionaris del centre penitenciari no han pogut evitar que les preses rebessin Ana Julia Quezada amb un enorme recull de cartells i dibuixos de «peixets» en record al petit assassinat.

La rebuda de les internes a Ana Julia

L'advocat d'Ana Julia, Esteban Hernández Thiel, ha relatat quin és l'estat de la seva clienta aquests dies. «Està menys angoixada que quan estava a les dependències policials, més tranquil·la i serena», va relatar el lletrat sobre el seu estat anímic. 

Fachada de la prisión El Acebuche.
El Acebuche, en una imatge d'arxiu | Almería Hoy

 

Les internes, però, han fet cas omís a l'explicació de l'advocat i han volgut fer-li saber el seu estat anímic a la nova presa. L'acte de protesta, així mateix, ha durat pocs minuts davant l'aparició dels funcionaris de presó.  

La previsible tensió, en aquest sentit, farà que Ana Julia Quezada estigui acompanyada les 24 hores del dia per una «presa ombra» que, segons indiquen, serà una dona argentina de 46 anys condemnada per assassinar al seu marit.

La vida d'Ana Julia a presó

La televisió s'ha convertit en l'element fetitxe d'Ana Julia a la presó. També ho és, d'altra banda, el pati i les hores de lleure. Tot i això, aquesta encara no ha pogut conèixer ningú —més enllà de la seva companya— ja que compta amb un horari diferent de la resta de preses. 


Comentaris

envia el comentari