CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un nen de 21 mesos molt greu en caure des d'un 5è pis

ÚLTIMA HORA

Sánchez porta al Constitucional la reprovació de Felip VI al Parlament

Les preses que van denunciar Rosa Peral van fer el seu relat gràcies a internet

Es tractaria de les preses de Wad-Ras, Ányuli i Jennifer
Rosa Peral, el dia de la seva detenció.   | CatalunyaDiari.cat

 

Les preses de la presó de Wad-Ras, on va estar internada l’agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona Rosa Peral durant cinc mesos, haurien construït el relat de la seva denuncia a través d’informacions consultades a Internet, segons ha confirmat el mitjà ‘Crónica Global’.

 

Segons sembla, Ányuli i Jennifer, les preses que van signar la denúncia contra Rosa Peral, van afirmar en l’escrit que l’agent de la Guàrdia Urbana les va intentar «contractar» a canvi de favors sexuals i de 30.000 euros perquè contactessin amb un sicari que matés el seu exmarit, també guàrdia urbà.

 

Tanmateix, van denunciar que Rosa Peral els havia dit que ella i el seu examant, el també guàrdia Urbà Albert López, van matar Pedro Rodríguez, perquè aquest coneixia detalls inconfessables de la mort d’un manter a Montjuïc durant un operatiu policial l’any 2014.

Un complot contra Rosa Peral a la presó

Ara, i segons ha pogut confirmar el citat mitjà, Ányuli hauria consultat per internet totes les informacions relatives a Rosa Peral dies abans de denunciar-la. En aquest context, la presa hauria construït el discurs a partir dels milers de dades que hi ha sobre el crim de la Guàrdia Urbana a la xarxa.

 

Tanmateix, el citat mitjà revela que en una conversa amb Rosa Peral, aquesta assegura que existeix un complot contra ella a la presó. «Em van pressionar perquè tingués relacions amb Jennifer, i jo em vaig negar», va confessar Peral al mitjà.

 

Tanmateix, els va dir que es tracta d’un complot que afecta persones que estan dins i fora de la presó. En aquest context, senyala el cuiner de la presó, el qual, segons Peral, «manté relacions amb Ányuli i bons tractes a l’exterior».

Ányuli, una presa amb contactes

«Totes vèiem que Ányuli utilitzava sovint el telèfon mòbil del cuiner, un telèfon que deixava a la taula de la seva oficina a la qual Anyuli i Jennifer obstaculitzen com si fos la seva casa. La resta de recluses i jo només teníem sis trucades al mes sobre un màxim de 10 números de telèfon. Elles dos, i Ányuli —que era ajudant de cuina— especialment, tenien accés a internet sense límits. Il·limitat. Jo fa 10 mesos que estic a la presó i m'ho han prohibit des del primer dia», va explicar a ‘Crónica Global’.

 

I és que Rosa Peral assegura que existeix una trama organitzada des de la direcció de la presó. «Quan vaig estar casada, vam viure a Terrassa. Ara, he sabut que la mare d’Ányuli regentava o regenta un o diversos prostíbuls d’aquesta població. Quan recobri la llibertat penso investigar aquest extrem. Des de la presó no puc i tinc la intuïció que al voltant del que es va coure o es cou a  Terrassa obtindré  algunes respostes sobre el que m'està passant», hauria declarat  Rosa Peral al citat mitjà.