rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home en un accident de trànsit a l'N-II a l'Empordà

Les preses que van denunciar Rosa Peral van fer el seu relat gràcies a internet

Es tractaria de les preses de Wad-Ras, Ányuli i Jennifer
Rosa Peral, el dia de la seva detenció.   | CatalunyaDiari.cat

 

Les preses de la presó de Wad-Ras, on va estar internada l’agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona Rosa Peral durant cinc mesos, haurien construït el relat de la seva denuncia a través d’informacions consultades a Internet, segons ha confirmat el mitjà ‘Crónica Global’.

 

Segons sembla, Ányuli i Jennifer, les preses que van signar la denúncia contra Rosa Peral, van afirmar en l’escrit que l’agent de la Guàrdia Urbana les va intentar «contractar» a canvi de favors sexuals i de 30.000 euros perquè contactessin amb un sicari que matés el seu exmarit, també guàrdia urbà.

 

Tanmateix, van denunciar que Rosa Peral els havia dit que ella i el seu examant, el també guàrdia Urbà Albert López, van matar Pedro Rodríguez, perquè aquest coneixia detalls inconfessables de la mort d’un manter a Montjuïc durant un operatiu policial l’any 2014.

Un complot contra Rosa Peral a la presó

Ara, i segons ha pogut confirmar el citat mitjà, Ányuli hauria consultat per internet totes les informacions relatives a Rosa Peral dies abans de denunciar-la. En aquest context, la presa hauria construït el discurs a partir dels milers de dades que hi ha sobre el crim de la Guàrdia Urbana a la xarxa.

 

Tanmateix, el citat mitjà revela que en una conversa amb Rosa Peral, aquesta assegura que existeix un complot contra ella a la presó. «Em van pressionar perquè tingués relacions amb Jennifer, i jo em vaig negar», va confessar Peral al mitjà.

 

Tanmateix, els va dir que es tracta d’un complot que afecta persones que estan dins i fora de la presó. En aquest context, senyala el cuiner de la presó, el qual, segons Peral, «manté relacions amb Ányuli i bons tractes a l’exterior».

Ányuli, una presa amb contactes

«Totes vèiem que Ányuli utilitzava sovint el telèfon mòbil del cuiner, un telèfon que deixava a la taula de la seva oficina a la qual Anyuli i Jennifer obstaculitzen com si fos la seva casa. La resta de recluses i jo només teníem sis trucades al mes sobre un màxim de 10 números de telèfon. Elles dos, i Ányuli —que era ajudant de cuina— especialment, tenien accés a internet sense límits. Il·limitat. Jo fa 10 mesos que estic a la presó i m'ho han prohibit des del primer dia», va explicar a ‘Crónica Global’.

 

I és que Rosa Peral assegura que existeix una trama organitzada des de la direcció de la presó. «Quan vaig estar casada, vam viure a Terrassa. Ara, he sabut que la mare d’Ányuli regentava o regenta un o diversos prostíbuls d’aquesta població. Quan recobri la llibertat penso investigar aquest extrem. Des de la presó no puc i tinc la intuïció que al voltant del que es va coure o es cou a  Terrassa obtindré  algunes respostes sobre el que m'està passant», hauria declarat  Rosa Peral al citat mitjà.