URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

A presó per abusar de la seva filla a Lleida durant sis anys i portar-la a avortar a Tarragona

Va deixar la seva fillastra embarassada quan tenia 13 anys després de violar-la gairebé diàriament

L'acusat de violar la seva filla, amb la seva advocada al fons, durant el judici a l'Audiència de Lleida
L'acusat de violar la seva filla, amb la seva advocada al fons, durant el judici a l'Audiència de Lleida | ACN

L'Audiència de Lleida ha condemnat a dotze anys de presó l'home acusat d'abusar sexualment de manera reiterada de la seva filla, des que la nena tenia 10 anys. La sentència considera provat que la menor va patir violacions gairebé diàries per part del seu pare adoptiu, durant 6 anys i que aquestes van començar quan feia pocs dies que ella havia arribat a Lleida procedent de Bolívia.

Tant la fiscalia com la defensa van sol·licitar la condemna de dotze anys de presó que finalment ha confirmat l'Audiència tot i que diferien en si retirar o no a l'acusat la custòdia de les seves altres dues filles, menors d'edat. La Sala, finalment, ha donat la raó a la fiscalia i ha retirat a l'acusat la pàtria potestat de les nenes durant sis anys.

La sentència li imposa també una indemnització de 20.000 euros, 10 anys de llibertat vigilada quan surti de la presó i també prohibeix l'home a comunicar-se o acostar-se a la filla denunciant, que ara ja té 18 anys, durant tretze anys. 

Durant el judici a l'Audiència de Lleida, la víctima va declarar, protegida per una mampara, que es va «criar» amb aquests abusos, que no va saber com reaccionar perquè feia pocs dies que havia arribat, que es quedava bloquejada i que tenia por d'explicar res.

El padrastre va acompanyar la víctima a avortar a Tarragona

Ha concretat que el seu pare legal l'obligava a fer-li fel·lacions i la violava fins al punt que quan tenia 13 anys la va deixar embarassada. L'acusat va declarar que no va tocar ni violar mai la menor, tot i que sí que va reconèixer que la va dur a Tarragona a avortar quan es va quedar embarassada. L'Audiència de Lleida s'ha basat en el informe dels psicòlegs que donen credibilitat al testimoni de la noia i ha considerat provats els fets.


Comentaris

envia el comentari