Quatre joves, a la presó per agredir dues noies de 'Barcelona con la Selección'

Els fets es van produir a principis de juny de l'any 2016

 

Quatre joves catalans hauran d'entrar a la presó per l'agressió que, l'any 2016, van proferir a dues noies del col·lectiu 'Barcelona con la Selección', que col·laboraven amb l'organització de la pantalla gegant que es col·locava a la ciutat comtal per tal de seguir en directe els partits de 'la Roja' a l'Eurocopa de 2016, celebrada a França. Cinc joves van agredir les dues noies, que es trobaven en una carpa al costat de l'estació de metro de Fabra i Puig, promocionant aquestes projeccions en pantalla gegant.

 

Condemnats a 2 anys i 8 mesos de presó

Es tracta de cinc membres del col·lectiu 'Desperdicis', un grup de seguidors ultres d'animació de la Unió Esportiva Sant Andreu i, a més, 'red skins' independentistes. Els cinc joves, segons consta en el sumari del judici celebrat fa un any a l'Audiència Provincial de Barcelona, van amenaçar les joves a crits de «putes espanyoles», «fora d'aquí» o «us matarem». Van colpejar-les i amenaçar-les, els van robar material i els van destrossar la carpa, segons el jutge.

 

De resultes dels fets, que es van enregistrar en vídeo i que es van fer virals causant gran indignació, quatre dels cinc joves ingressaran a la presó amb penes de 2 anys i 8 mesos per a cadascun d'ells. A més, caldrà que indemnitzin econòmicament a les dues joves agredides.

 

Durant el desenvolupament del judici, els cinc joves van negar ser membres de col·lectius radicals, es van desmarcar dels fets, van dir que no es reconeixien a les imatges i, fins i tot, van negar ser seguidors de la UE Sant Andreu. Tot plegat, doncs, ha acabat amb una dura condemna de presó.


Comentaris

envia el comentari