Un any i mig de presó per Albert Cavallé, el gigoló estafador de Barcelona

Fins ara ha presumit d'haver estat absolt de més d’una vintena de denúncies per estafar dones

Condemnen Albert Cavallé a un any i mig de presó
Condemnen Albert Cavallé a un any i mig de presó | Twitter

Albert Cavallé, el gigoló estafador de Barcelona, ha estat condemnat a un total d’un any i sis mesos de presó. Cavallé, conegut pels seus enganys a través de les xarxes socials, rep la condemna després de l'acceptació de la denúncia per part de dues dones que asseguraven que es va fer passar per un inversor de borsa que volia els seus estalvis, un total de 3.500 euros.

Segons avança 'El Periódico', Albert Cavallé ha estat acumulant més de vint denúncies per estafa interposades la majoria per dones amb les quals contactava a través d’internet. L’estafador de l’amor, a més, sempre ha estat presumint d'haver estat absolt dels judicis que s’han anat celebrant contra ell a Barcelona, Pamplona i Baiona, a Pontevedra. Fins ara, tot i que pot recórrer les sentències.

El conegut ‘gigoló estafador’ ha estat notícia en diverses ocasions, la darrera fa tot just unes poques setmanes quan Ana Rosa Quintana va compartir un missatge indecent que Albert Cavallé li va enviar en lloc d’accedir a realitzar una entrevista per parlar sobre el seu últim frau. Ara, però, tot i haver canviat de professió i dedicar-se a ser preparador físic per a dones, té damunt del cap dues sentències que el podrien acabar tancant a la presó.

Ana Rosa va rebre un missatge indecent per part del 'gigoló estafador'
Ana Rosa va rebre un missatge indecent per part del 'gigoló estafador' | Twitter

Un any i mig de presó per l’estafador de l’amor

Una dona va denunciar al ‘gigoló estafador’ el març de 2016 i va ser condemnat a un any de presó. Fent-se passar per inversor en borsa va aconseguir que la víctima li lliurés 1.000 euros, assegurant-li que «li proporcionarien abundants beneficis» i la va anar informant dels «beneficis» que estava obtenint.

Fins que la dona va necessitar els diners, llavors Cavallé li va demanar més per poder retirar els beneficis i, com que ella no ho va fer, la va amenaçar amb «perdre tot l’obtingut» fins aquell moment. El ‘gigoló estafador’ va defensar-se dient que realment tot era «un complot» de la seva exparella per perjudicar-lo.

Imatge d'arxiu d'Albert Cavallé, el gigoló estafador de Barcelona.
Imatge d'arxiu d'Albert Cavallé, el gigoló estafador de Barcelona. | Facebook

A més, aquest passat mes de novembre, un altre jutjat de Barcelona el va condemnar a sis mesos de presó per haver estafat 2.500 euros a una altra dona fent servir el mateix modus operandi. La víctima va declarar que l’acusat semblava de confiança, que el primer dia li va demanar 1.500 euros i l’endemà la resta assegurant-li que «tindria beneficis molt elevats en un termini de quatre dies».

Intentant prendre precaucions, la dona només va rebre un anell a canvi que, després de taxar-lo, només valia 100 euros. Després van arribar les excuses: «Havia sofert un accident i estava a l'hospital» o, finalment, «estava a Andorra».


Comentaris

envia el comentari