Presó per assaltar dues dones des d'una moto robada a Barcelona

L'home té 31 antecedents, 20 dels quals serien de robatoris comesos amb aquest mateix mètode

Un jutge ha decretat presó provisional per a un home que compta amb 31 antecedents policials i que va ser detingut com a presumpte autor de dos robatoris violents a Barcelona comesos des d'una moto en marxa, també robada, a través del mètode de l'estrebada.

En un comunicat, els Mossos d'Esquadra han informat que l'home va ser arrestat el diumenge 5 de gener, després que els agents rebessin l'avís que dues doneshavien estatassaltades al districte de Sarrià-Sant Gervasi i localitzessin el sospitós a l'avinguda Paral·lel de Barcelona.

El detingut va intentar fugir i va tenir actituds violentes contra els agents

L'home va començar a avançar altres vehicles pel carril bus de l'avinguda Paral·lel, i es va aturar a una zona d'estacionament on els agents el van abordar i es van identificar com a policies, després de comprovar que la moto que conduïa era presumptament robada.

El presumpte lladre va intentar fugir amb la moto, primer. Quan no ho va aconseguir, va intentar escapar-se i propinar cops de puny i puntades de peu als policies. Per aquest motiu, els agents el van reduir per detenir-lo i registrar el vehicle, han explicat els Mossos.

En el seient del vehicle van trobar dues bosses negres, pertanyents a les dues dones que havien denunciat aquell mateix dia: dues denúncies amb escasses hores de diferència, a la mateixa zona de Sarrià-Sant Gervasi i pel mètode de l'estrebada. 

L'home detingut ja comptava amb 31 antecedents policials en total, 20 dels 31 antecedents policials del sospitós són per robatoris comesos amb aquest mateix mètode. El jutge ha decretat presó provisional fins a espera de judici. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari