Presó provisional per a l'assassí confés de la jove Marta Calvo

L'home va confessar haver esquarterat la jove desapareguda a Manuel

Presó sense fiança pel principal sospitós de l'assassinat de Marta Calvo
Presó sense fiança pel principal sospitós de l'assassinat de Marta Calvo | Catalunya Diari

Presó provisional sense fiança per a Jorge Ignacio, de 38 anys, detingut com a principal sospitós per l'assassinat de Marta Calvo a Manuel, València, segons ha informat RNE

Presó provisional per un delicte d'homicidi

A les 12.30 hores d'aquest divendres 6 de desembre, Jorge Ignacio, de 38 anys i assassí confés de la jove desapareguda el passat 7 de novembre, ha arribat al Jutjat 2 en funcions d'Alzira, a València, custodiat per agents de la Guàrdia Civil, on ha estat rebut per diversos veïns entre insults i esbroncs.

En arribar al jutjat, Jorge Ignacio no ha declarat davant el jutge que ha decretat el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per ser el presumpte autor de la mort de Marta Calvo. 

La causa està oberta per un delicte d'homicidi, sense perjudici d'ulterior qualificació, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), que ha indicat que la magistrada de guàrdia s'inhibirà de les diligències en favor del jutjat de primera instància i instrucció d'Alzira, que instrueix aquesta causa.

També et pot interessar...

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari