ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Presó sense fiança per l'assassí de la Nelea, la noia que va aparèixer enterrada al Montsià

La policia judicial intenta esclarir si el crim es va cometre en aquest habitatge, després de trobar el cos en un descampat d'Ulldecona

La Guàrdia Civil amb el detingut per l'assassinat de la seva parella a Vinaròs
Traslladen el detingut per la mort de la seva parella a l'immoble que compartien a Vinaròs | cedida

El jutge ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per al noi detingut divendres a Ulldecona com a presumpte autor de la mort de la seva parella, la Nelea, una noia de Vinaròs de 26 anys que havia desaparegut el 17 de febrer. La nit de dissabte a diumenge els agents van localitzar el cos sense vida de la jove enterrat i amb signes de violència en un paratge rural d’Ulldecona.

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, el jutjat número 4 de Vinaròs investiga el noi per un suposat delicte d’homicidi o assassinat, a concretar a mesura que avanci la instrucció. Els altres dos detinguts per aquest cas han quedat en llibertat provisional amb l’obligació de comparèixer un cop al mes en seu judicial.

Porten a l'assassí fins al domicili que compartien a Vinaròs

A un quart i cinc de dues del migdia, d'aquest dilluns, 8 d'abril, agents de la Guàrdia Civilhan custodiat l'assassí confés de la seva parella fins al domicili de Vinaròs que aquest compartia amb la víctima, situat al carrer del Molí.

El detingut ha estat traslladat emmanillat fins a l'interior de l'immoble, on la policia judicial està duent a terme la investigació del crim. Els agents estarien treballant en la hipòtesi que l'assassinat es va cometre en aquest domicili, abans que fos enterrada al descampat del terme municipal d'Ulldecona, a la comarca del Montsià, on es va trobar el cos.

Més enllà de la informació que pugui portar l'assassí confés, la policia científica i els gossos del grup cinològic també s'han desplegat a l'habitatge, per tal de trobar qualsevol evidència dels fets.

Llibertat amb càrrecs pels presumptes col·laboradors

D'altra banda, aquest matí el detingut ja ha passat a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció i Violència de Gènere número 4 de Vinaròs, acusat per un delicte d'homicidi o assassinat, a l'espera que es resolgui la investigació policial. Mentre que, els dos presumptes col·laboradors de l'assassí confés, han quedat amb llibertat amb càrrecs, imputats també pel mateix delicte.

Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil ha realitzat un gran desplegament a la casa que compartien tots dos a Vinaròs per trobar indicis amb el crim | Cedida

 

El cos localitzat en un descampat d'Ulldecona

La nit del passat dissabte, 6 d'abril, després de la confessió de l'assassí confés de la noia de 26 anys, els agents de la Guàrdia Civil van poder localitzar el cos sense vida de la jove en un descampat situat al terme municipal d'Ulldecona, al Montsià. El cadàver de la jove presentava signes de violència, estava mig enterrat i esquarterat.


Comentaris

envia el comentari