Presó sense fiança per la noia que va llençar la seva filla acabada de néixer per un celobert a Barcelona

Els Mossos imputen un delicte d'assassinat a la noia de 18 anys

Entrada al bloc 229, que també dóna al celobert on s'ha trobat el cos de la nena.
Entrada al bloc 229, que també dóna al celobert on s'ha trobat el cos de la nena. | Guillem RS

El Jutjat d'Instrucció 17 de Barcelona en funcions de guàrdia ha dictaminat, aquest dissabte, 16 de juny, presó provisional, comunicada i sense fiança per a la jove de 18 anysque va ser detinguda com a presumpta autora de la mort d'un bebè de poques hores de vida dimarts passat a Barcelona, han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

La jove va ser detinguda dijous i la causa, que investiga el Jutjat d'Instrucció 33, es basa en un delicte d'assassinat, han explicat les mateixes fonts. La noia serà ingressada ara a la presó de dones de Wad-ras a l’espera del judici. Es pot enfrontar a una pena de presó d’entre 15 i 20 anys, una condemna que haurà de dictar el jutge quan arribi el cas.

Acabada de néixer i llençada al celobert

El nadó va aparèixer mort el matí de dimarts a l'escala d'un edifici del districte de Gràcia, al carrer de Roger de Flor, i la policia va rebre al voltant de les 10.00 hores l'avís d'una veïna de l'edifici informant que la nounada estava al celobert. Els Mossos d’Esquadra van accedir per la porteria a pati de llums i van poder confirmar que hi havia el cos d’una nena. El Servei d’Emergències Mèdiques només van poder certificar la mort de la nena.

El nadó encara portava el cordó umbilical i segons ha pogut confirmar la investigació, la nena va néixer amb vida i va morir en impactar contra terra. És per això que la policia imputa a la jove el delicte d’assassinat.

Tot i haver interrogat als veïns dels dos blocs que donen al pati de llums, que no recordaven haver vist cap embarassada al bloc, els Mossos d’Esquadra, dijous a la tarda, van detenir una dona de 18 anys i filla d’una família del bloc. Els seus pares no sabien que la noia estava embarassada i quan va néixer la nena, la van llençar per una finestra, caient al celobert.


Comentaris

envia el comentari