Demanen 15 anys de presó per un home de Barcelona que va abusar durant vuit anys de la seva filla

Colpejava a la menor d'edat amb un cinturó quan aquesta es negava a mantenir relacions sexual amb ell

Imatge d'arxiu de la façana de l'Audiència Provincial de Barcelona
Imatge d'arxiu de la façana de l'Audiència Provincial de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

La Secció 22 de l'Audiència Provincial de Barcelona jutjarà aquest dimecres, 20 de juny, un home acusat de violar de forma reiterada la seva filla durant vuit anys, des que tenia sis, i a la qual copejava amb una corretja quan es negava a sotmetre's a les seves agressions.

Segons el relat de la Fiscalia, des del 2007, quan la menor tenia sis anys, i fins que en va tenir nou, l'acusat Francisco David T.I., de nacionalitat xilena, la violava quan estaven sols, els caps de setmana, ja que la nena vivia durant la setmana amb els seus avis paterns.

El pare pegava la nena amb un cinturó si s'hi negava

El pare li assegurava que mantenien una «relació tendra i bonica, i que estaven molt units» a causa de les pràctiques sexuals que compartien, i l'advertia que si revelava aquests fets a algun familiar o a la policia, l'apartarien d'ell, per la qual cosa la menor va acabar veient com a normal aquesta relació paternofilial perversa, tal com detalla la fiscal en el seu escrit d’acusació. 

L’home, quan la nena no volia mantenir-hi relacions sexuals, aprofitava la seva autoritat paternal i, si la menor d’edat se seguia resistint a les relacions sexuals, l’agredia amb la corretja d’un cinturó fins que la nena hi accedia.

A partir de l’any 2010, els avis paterns van tornar a Xile i la menor va passar a viure permanentment amb el seu pare i un germanastre, per la qual cosa les relacions es van tornar més habituals, i van finalitzar el 2015, que ja tenia 14 anys, quan la nena ho va fer públic i va poder ser detingut l’home.

La fiscal demana per a ell la pena de 15 anys de presó i llibertat vigilada durant sis anys, prohibició d'apropar-se a la seva filla a menys d'un quilòmetre o comunicar-se amb ella durant 16 anys i mig, a més d’indemnitzar-la amb 25.000 euros.


Comentaris

envia el comentari