Condemnat a presó un home que feia estrebades a dones grans i els hi robava les joies al portal de casa seva a Barcelona

Ho va fer en set ocasions en edificis del districte de l'Eixample propers al seu domicili i en tres casos les víctimes van patir lesions

Imatge del lladre abans de portar a terme un robatori.
Imatge del lladre abans de portar a terme un robatori. | Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de l'Eixample van detenir aquest passat dimarts, 5 de juny, a un home com a presumpte autor de set robatoris amb violència i/o intimidació a dones grans a la ciutat de Barcelona. 

 

Cal destacar que els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement que des del mes d'abril diverses dones d'avançada edat havien estat víctimes de robatoris amb violència i/o intimidació a Barcelona i el lladre sempre actuava de la mateixa forma. 

 

El detingut sempre actuava de la mateixa forma

El presumpte autor dels robatoris seleccionava les víctimes d'edat avançada, les seguia i quan la víctima en qüestió entrava al portal de casa seva l'home hi entrava ràpidament al seu darrere fent veure que parlava pel telèfon mòbil. 

Seguidament, pujava a l'ascensor amb la víctima i després li feia una estrebada a les joies que portava i fugia ràpidament a través de l'ascensor o les escales.

 

Aquesta manera d'actuar la va utilitzar en set ocasions. Concretament, sis en edificis del districte de l'Eixample i un en un immoble d'Horta-Guinardó, i en tres dels casos les víctimes van patir lesions. Cal assenyalar que el detingut sempre actuava en una zona propera al seu domicili.

 

Però gràcies a les gestions d'investigació, els investigadors dels Mossos d'Esquadra van poder identificar a l'autor dels fets i el passat dimarts, 5 de juny, van aconseguir detenir-lo als voltants de casa seva.

Més tard, els agents van fer una entrada i registre al seu domicili i van recuperar la roba que utilitzava per portar a terme els robatoris, així com les joies sostretes, valorades en uns 10.000 euros.

 

Les víctimes també van identificar el lladre. El detingut va passar a disposició judicial aquest passat dijous, 7 de juny, i el jutge va decretar l'ingrés a presó. Tot i això, segons apunten fonts policials, la investigació continua oberta i no es descarta relacionar-lo amb més fets d'aquest tipus.


Comentaris

envia el comentari