A presó un jove de 18 anys detingut dos cops per robar sis mòbils amb violència a Girona

El jove va agredir a les víctimes amb cops de puny i les va amenaçar amb un objecte punxant

La plantació de marihuana que han desmantellat els Mossos d'Esquadra estava valorada en més de 15.000 euros
El jove va ser detingut dues vegades en sis dies per robar sis mòbils a Girona i Salt | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir dues vegades en sis dies un jove de 18 anys per robar amb violència i intimidació sis telèfons mòbils als municipis de Girona i Salt. En alguns casos va clavar cops de puny a les víctimes i va intimidar-les amb un objecte punxant. Les detencions van ser el 23 i el 29 d'abril.

El jutge el va deixar en llibertat la primera vegada, però va decretar el seu ingrés a presó la segona, després que se'l relacionés amb dos robatoris més. El jove, de nacionalitat espanyola, és veí de Salt. Els robatoris es van produir entre el 28 de març i el 18 d'abril. No es descarten més detencions.

Robatoris amb violència i intimidació

Els Mossos van iniciar a finals de març un dispositiu de seguretat ciutadana després que es detectessin diversos robatoris violents amb uns trets característics molt similars. El primer i el segon robatori van ser el 28 de març al vespre als carrers Torres i Bages i Santiago Rusiñol de Girona. En tots dos casos els lladres van abordar les víctimes i, després d’amenaçar-les i agredir-les, els hi van exigir el telèfon mòbil.

Iphone
El jove va utilitzar la violència per robar sis mòbils | Guàrdia Urbana de Vic

El tercer fet va ser el 29 de març, a la plaça Canigó de Salt, on cap a dos quarts de deu del vespre un home va ser agredit amb un cop de puny a la cara, i també li van robar el telèfon mòbil. Finalment el 17 d’abril, un altre home va ser intimidat amb un objecte punxant a la plaça Catalunya de Salt cap a les nou del vespre per treure-li el mòbil. 

No es descarten més detencions

Els Mossos van identificar un dels autors i el van detenir el 23 d'abril a Salt. El detingut, que ja tenia antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Girona, que el va deixar en llibertat. Quatre dies més tard, el 29 d'abril, els Mossos el van tornar a detenir al mateix municipi com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació més, ocorreguts els dies 25 de març i 18 d'abril, tots dos al carrer Agudes de Girona.

En aquests dos casos va agredir a cops de puny dos joves per robar-los el telèfon mòbil. La investigació no es dóna per tancada i no es descarten noves detencions relacionades amb els fets. El jutjat de guàrdia de Girona va decretar aquest segon cop el seu ingrés a presó.


Comentaris

envia el comentari