Presó per al lladre que va agredir amb arma blanca un mosso a Barcelona

Una patrulla de la Guàrdia Urbana el va detenir quan estava a punt de cometre un altre robatori
La Guàrdia Urbana va detenir a Barcelona el lladre que va agredir un mosso a Barcelona | Guàrdia Urbana de Barcelona

 

Un home ha ingressat a presó per agressió amb arma blanca un mosso d'Esquadra a Barcelona, el passat 5 de gener. La Guàrdia Urbana va detenir l'agressor dissabte de matinada quan estava a punt d'efectuar un altre robatori. Un cop identificat, els agents van constatar que tenia una ordre de detenció per la temptativa d'homicidi a un agent una setmana abans.

 

Els fets van tenir lloc al carrer de Tamarit, al barri de Sant Antoni, al voltant de les vuit del matí, segons fonts policials, quan una patrulla va veure com dos individus intentaven forçar la porta d'un establiment. Quan els van voler aturar, van oposar resistència i un d'ells va agredir amb arma blanca a un dels agents. El seu company, en veure perillar la seva integritat física i la del seu company, va efectuar un tret a l'aire per aconseguir atemorir els delinqüents. Els presumptes lladres van sortir corrent, tot i que un d'ells va poder ser detingut poc després. L'altre ha estat en cerca i captura fins aquest passat dissabte, que va ser detingut.

 

Dos agents agredits a Tarragona el passat desembre

Els fets ens porten a recordar dos epidosi que van tenir lloc el passat desembre a Tarrgona. En el primer cas, una patrulla de policia va aturar una furgoneta que circulava amb la porta lateral oberta i que, a més, va resultar portar una persona totalment estirada a la zona de càrrega. El conductor, que anava begut, va negar-se a presentar la documentació als agents i en va agredir un d'ells, colpejant-lo al pit i estirant-lo del braç.

 

El passat desembre una noia a Tarragona prenia la pistola a un agent per disparar-li | Mossos d'Esquadra

 

A la mateixa comarca, un petit robatori a la botiga Abacus gairebé acaba eln tragèdia. Una de les noies enxampades robant material escolar va escupir i esgarrepar un mosso mentre l'interrogava. La noia va prendre-li la pistola, intenant dispara-li dues vegades. Sortosament, l'arma no tenia munició i els agents van poder reduiir-la a l'instant.

 

També pots llegir: Prenen la pistola a un mosso i intenten disparar-lo al centre de Tarragona