A presó un sospitòs de 8 robatoris amb violència al Baix Llobregat i el Garraf

El detingut comptaria amb 14 antecedents policials, segons els Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra.
Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra. | Cedida CME

Un home de 33 anys i de nacionalitat espanyola ha entrat a presó, segons han informat els Mossos d'Esquadra, com a presumpte autor de vuit robatoris amb violència i intimidació en diferents municipis del Baix Llobregat i del Garraf. 

 

L'acusat, veí de Viladecans, té fins a catorze antecedents policialsper delictes similars. En tots els casos actuava seguint el mateix mètode: amenaçava les seves víctimes amb una arma blanca, i posteriorment fugia amb els seus diners i pertinences. 

 

La detenció es va produir a Viladecans

La detenció de l'home es va produir el passat dimecres, 11 de juliol, al mateix municipi de Viladecans. Cinc dies abans, un repartidorde menjar preparat va servíctima d'un assalt a la via pública, i la forma d'actuar coincidia amb el modus operandi habitual del detingut. L'acusat el va abordar quan sortia d'un immoble on havia portat una comanda de menjar, el va amenaçar amb una arma blanca, i liva sostreure un telèfon mòbil i 175 euros en efectiu.

 

Després dels fets, la víctima del robatori va denunciar el que havia passatdavant la policia, i els investigadors, en veure la tipologia dels fets i la descripció de l'assaltant, van poder identificar «plenament» l'autor del delicte. Posteriorment, un cop confirmada la seva identitat, la policia va procedir a la seva detenció. 

 

La policia l'acusa de set robatoris més

La investigació oberta arran d'aquests fets ha permès resoldre set robatoris violentsmés que. segons la policia. hauria fet el mateix autor, cinc d'ells al Baix Llobregat i dos més al Garraf.

 

El lladre assaltava habitualment diferentstipus de negoci, com botigues o farmàcies, per tal d'endur-se els diners de la caixa  o esperava altres repartidors, com la víctima del robatori del dia 6 de juliol, després què aquests haguessin entregat una comanda i tinguessin diners a sobre. 

 

Un cop va produir-se la seva detenció, l'acusat va ser posat disposició judicial. Després de prendre-li declaració, el jutge va decretar el seu ingrés a presó.Comentaris

envia el comentari