A presó per cometre onze robatoris a Sant Feliu de Llobregat en 24 hores

També van perpetrar dos furts, cinc robatoris a l’interior de vehicles i un altre en un domicili

Els lladres van cometre prop d'una vintena de delictes en menys de 24 hores
Els lladres van cometre prop d'una vintena de delictes en menys de 24 hores | Mossos d'Esquadra

Dues persones han ingressat a presó per cometre presumptament onze robatoris amb violència, dos furts, cinc robatoris amb força a l’interior de vehicles i un robatori amb força en un domicili. Els lladres van perpetrar tots aquests delictes a Sant Feliu de Llobregat, al Baix Llobregat, en menys de 24 hores, del matí del 22 al matí del 23 d’octubre, moment en què van ser detinguts.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, tots els robatoris violents van ser estrebades a gent d’edat avançada per robar-los joies, rellotges i telèfons mòbils. Els cinc robatoris en vehicles es van produir en pocs minuts en un aparcament públic exterior, els dos furts van ser a repartidors de mercaderies i un comerç i el robatori en un pis també va ser a la mateixa població.

Detinguts després de cometre prop d’una vintena de robatoris

En el seu últim intent d’estrebada a una persona gran, els autors dels robatoris van ser gravats per les càmeres de seguretat, cosa que va permetre identificar-los i detenir-los. Els arrestats són dos joves de 19 i 21 anys, nacionalitat marroquina i veïns de Barcelona. Compten amb 26 antecedents policials i han ingressat a presó després de passar a disposició judicial aquest divendres.

Catorze detinguts a Barcelona per diversos robatoris en una nit

Per una altra banda, els Mossos d’Esquadra han detingut catorze persones en quatre actuacions policials per haver comès diversos robatoris a la ciutat de Barcelona la passada nit. La primera actuació va tenir lloc al districte de Ciutat Vella, on es van detenir sis joves d’entre 17 i 21 anys per robar la cadena a un turista.

Més tard, es van detenir tres homes de 42, 36 i 33 anys i una dona de 46, tots de nacionalitat espanyola, per intentar robar una motocicleta al districte de Sant Martí. Els assaltants van agredir i amenaçar la víctima, però aquesta els va plantar cara i va aconseguir que acabessin tirant la moto a terra i fugissin. La policia els va detenir poc després als voltants del lloc dels fets.

Posteriorment, es van realitzar dues actuacions policials més que van acabar amb detinguts. La primera, al districte d’Horta-Guinardó, va acabar amb la detenció de dos homes georgians, de 28 i 34 anys, per forçar la porta d’un edifici per entrar a robar. En la segona, a l’Eixample, es va detenir a dos individus de 38 anys, un de nacionalitat espanyola i un altre d’hongaresa, que van ser enxampats forçant la persiana d’una clínica dental.


Comentaris

envia el comentari