A presó un home al Vallès que abusava sexualment i robava a prostitutes

L’acusat, detingut per delictes contra la llibertat sexual i robatoris violents, drogava a les víctimes abans d’actuar

L'home ha ingressat a presó a causa del seu tracte a les prostitutes | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadravan detenir el 16 de gener un home que drogava prostitutes al Vallès per sotmetre-les sexualment i després robar-les. Se l'acusa de diversos delictes d'àmbit sexual, robatoris amb violència, contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, ja que durant l'entrada en un dels seus habitatges es va trobar una plantació de marihuana. Va ingressar a presó després de passar a disposició judicial.

L'home té 32 anys, és de nacionalitat espanyola i veí de Rubí. La detenció va ser a Granollers. La investigació va començar al novembre, quan els investigadors van saber que diverses dones havien estat víctimes d'abusos sexuals. No tenien relació entre elles però els fets presentaven nombroses similituds, el que va fer pensar que podria ser obra de la mateixa persona.

El ‘modus operandi’ de l’acusat

L'home sempre feia el mateix: contactava amb prostitutes a través de pàgines web i les recollia en un punt prèviament acordat per portar-les al seu domicili. Tenia dos pisos, un a Rubí, al Vallès Occidental, i un altre a Cànoves i Samalús, al Vallès Oriental. De camí o un cop ja al pis, els donava drogues i practicava sexe amb elles sense que les víctimes poguessin recordar res. Les robava i les deixava en algun lloc públic, on les trobava algun ciutadà i alertava el 112.

  

Els Mossos van aconseguir identificar l'autor i el van interceptar quan arribava al pis de Rubí en companyia d'una dona. Els agents van parlar amb ella i van comprovar que exercia la prostitució. A més, ja estava sota els efectes de les drogues. Posteriorment, el mateix dia els policies van fer dues entrades en els dos immobles de l'investigat, ordenades pel jutjat d'instrucció número 1 de Granollers. 

 

Troben objectes de tota mena en posició de l’acusat

Van localitzar tota classe d'objectes de caire sexual, diverses varietats de substàncies estupefaents, pastilles estimulants per facilitar l'erecció, roba interior femenina, cosmètics, documentació i objectes de les víctimes. A Rubí van trobar també una plantació de marihuana amb 330 plantes en diferents estats de creixement. Havia manipulat la instal·lació elèctrica de manera fraudulenta.


Comentaris

envia el comentari