ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

El relat d'una dona agredida sexualment en un pis del Maresme

Els fets van tenir lloc el 2014, quan l’home va anar a casa de la víctima i va abusar violentament d’ella

Imatge arxiu Mossos d'Esquadra
Un home va violar brutalment la seva exparella al Maresme l'any 2014 | Cedida

Després de gairebé cinc anys, finalment aquest dimecres ha tingut lloc un judici contra un home que va violar la seva exparella en un pis del Maresme. El fiscal ha demanat per l’acusat un total de 12 anys i 12 mesos de presó per ser l’autor d’un delicte d’agressió sexual i un altre de maltractaments.

La va amenaçar amb un ganivet de cuina

Els fets van tenir lloc durant la nit del passat 20 de desembre de 1014. La víctima i l’acusat havien sigut parella, però van trencar la seva relació. Tanmateix, a Bartolomé no va encaixar gaire bé aquesta ruptura i va cometre una esgarrifosa violació. L’home va presentar-se a casa de la dona per recollir una peça de roba i en un moment donat es va abalançar sobre ella.

La víctima va deixar passar al seu agressor a casa, a mitjanit, pensant que necessitava recollir quelcom oblidat, però va endur-se una terrorífica sorpresa quan l’home va abalançar-se sobre ella, segons l’escrit del fiscal i que comparteix ‘El Caso’, per tapar-li la boca amb la mà i així evitar que pogués cridar. A continuació la va dur fins al sofà, llavors va colpejar-la al cap.

L'acusat va amenaçar amb un ganivet a la víctima, la va colpejar moltes vegades al cap i la va violar brutalment | Arxiu

Mentre l’agredia, l’acusat cridava «puta» i «’zorra’», però a més va treure un ganivet de cuina, amenaçant-la de matar-la perquè callés, sense importar-li la pena de presó posterior. Llavors Bartolomé va tancar la porta amb clau i va bloquejar-la posant el sofà contra l’entrada per evitar que la dona intentés fugir, per després agafar la seva exparella i arrossegar-la pel cabell fins a l’habitació principal on la va tirar amb violència contra un radiador i després al llit.

La va violar brutalment

L’escrit de l’acusació continua narrant que Bartolomé la va colpejar encara més al cap mentre era obligada a practicar-li una fel·lació. Després l’home va continuar violant-la, penetrant-la vaginalment i analment, mentre l’insultava i colpejava. Finalment, en acabar, la va agafar pel canell, amenaçant-la de nou amb el ganivet i dient-li que no es mogués.

Per tots aquests fets, corresponents a delictes d’agressió sexual amb penetració i maltractaments en l’àmbit familiar, la fiscalia ha demanat que condemnin l’agressor a 12 anys i 12 mesos de presó, juntament amb una ordre d’allunyament de mil metres. A més a més, la víctima ha demanat una indemnització de 20.000 euros pels danys morals i també per les lesions sofertes, que no han transcendit.


Comentaris

envia el comentari