El presumpte assassí dels seus pares i el seu germà a Alacant els maltractava

Els pares haurien presentat diverses denúncies per amenaces de mort i per maltractament
Moment de la detenció del presumpte assassí dels seus pares i el seu germà | Espejo Público

 

Un home va ser detingut a Alacant aquest cap de setmana com a presumpte autor de l'assassinat dels seus pares i el germà. El presumpte homicida, de 44 anys, hauria matat els seus familiars després de discutir amb el seu germà de 42 anys

 

El programa 'Espejo Público' ha revelat nous detalls sobre les circumstàncies familiars del presumpte assassí. Segons sembla, els seus pares l'haurien denunciat diversos cops. «El meu fill no deixa de maltractar-me, m'amenaça amb un ganivet», serien part dels fets denunciats dos mesos abans de la tragèdia. 

 

Els episodis de maltractament eren continus

El programa d'Antena 3 ha donat a conèixer en exclusiva que la vida dels pares de l'arrestat era un autèntic infern. L'home, molt agressiu i addicte a les drogues, els hauria amenaçat de mort en moltes ocasions i les baralles a l'habitatge eren constants

 

En una de les seves últimes denúncies la mare del presumpte assassí va declarar: «El meu fill no deixa de maltractar-me, m'amenaça amb un ganivet. Diu que cremarà la casa i el cotxe amb tota la família a dins i que si se m'acut denunciar-lo, ens assassina al meu marit, a mi i al meu altre fill». 

 

La dona va admetre en la denúncia que vivia amb por: «Tinc molta por perquè el meu fill és drogaddicte i molt violent. Freqüenta males companyies i ha estat empresonat 3 anys i 4 mesos per un robatori amb intimidació». 

 

Imatge de la policia emportant-se el presumpte assassí | Espejo Público

 

La mare també explicava que sempre els demanava diners i que quan tenia la síndrome d'abstinència, es posava violent i arribava a dir: «Si entro a la presó, ho faré amb un bon motiu, mataré algú de vosaltres».  

 

Els seus pares no eren a casa quan va matar el seu germà

També s'ha pogut confirmar que el presumpte autor dels crims hauria assassinat el seu germà després d'una discussió i quan els seus pares no eren a casa. Sembla que un dels seus conflictes va acabar de la pitjor manera.

 

El presumpte assassí va esperar pacientment que tornessin els seus pares per cometre els altres dos crims. La primera víctima a arribar va ser el seu pare, posteriorment hauria matat la seva mare, que acabava de tornar de la feina.