IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'entrenador de Viladecavalls acusat d'abusar sexualment de 3 menors demana «perdó», tot i que diu que van ser relacions consentides

El fiscal del cas en demana 84 anys i mig de presó per l'«extraordinària gravetat dels fets»

Eduardo, l'entrenador acusat de nombrosos abusos sexuals, en una imatge d'arxiu
Eduard, l'entrenador acusat de nombrosos abusos sexuals, en una imatge d'arxiu | cedida

La consternació més absoluta s'ha apoderat avui del Vallès Occidental després que hagi sortit a la llum el cas de l'entrenador de futbol de Viladecavalls que hauria arribat a abusar fins a 200 vegades del mateix menor de 13 anys, a part de fer-ho amb dos nois més. Eduard L.E, un home que es guanyava la confiança dels menuts fent-los regals o convidant-los a casa seva, té un dilatat historial abusador. 

El presumpte agressor sexual, però, al·lega que totes i cadascuna de les relacions van ser consentides pels menors. L'home, en aquest sentit, ha admès davant el tribunal de l'Audiència de Barcelona que va mantenir relacions sexuals amb joves d'entre 13 i 14 anys, tot i que ha explicat que comptava amb el consentiment dels nois. 

  

Així mateix, el presumpte agressor ha reconegut també que els fets van ocórrer entre els anys 2007 i 2008, quan només tenia 18 anys. Una edat «propera» a la de les víctimes segons Eduard i, per la qual cosa, existeix un context mínimament 'viable' per les relacions citades. 

El fiscal demana 84 anys i mig de presó per «l'extrema gravetat dels fets»

El fiscal demana per a l'acusat 84 anys i mig de presó per tres delictes continuats d'agressió sexual, un delicte continuat d'abusos sexuals, dos delictes d'abús sexual a menors de 16 anys —un continuat—, un delicte d'abús sexual i un delicte de captació de menor per a pornografia.

Eduard, en el judici celebrat aquest divendres
Eduard, en el judici celebrat aquest divendres | CatalunyaDiari.cat

 

Durant el judici aquest divendres, el fiscal ha considerat que els fets han quedat acreditats i que, segons ell, no van ser «un simple abús sinó una agressió» perquè va haver-hi intimidació, ja que l'acusat els va amenaçar, els va donar cops al cap i, fins i tot, va agafar un noi pel coll.  

El fiscal, del cas, valora l'«extraordinària gravetat dels fets» comesos per Eduard L.E, mentre era entrenador d'un dels equips infantils de Can Tries, a Viladecavalls. 
 

El «perdó» d'Eduard a la declaració d'avui

Ha estat la darrera petició que ha dut a terme avui Eduard, per si alguna de les víctimes havia malinterpretat les seves pràctiques sexuals. 

Tot i això, el capità dels 'galàctics' —així els denominava l'entrenador—, una de les víctimes de presumptes abusos sexuals continuats durant dos anys, assegura que en el seu cas va perdre el compte, però estima que van ser més de 200 abusos i «de dos a tres cops al dia»

Els seus dos companys —Eduard hauria tingut tres víctimes preferides—, en canvi, denuncien entre vuit i quinze abusos
 


Comentaris

envia el comentari