Pretenien convertir l'assassinat de Kenya Álvarez en una lluita entre toxicòmans

Va enterrar el cadàver en un descampat conflictiu de la zona
Carlos Sánchez, l'assassí de Kenya Álvarez, va intentar evitar que el descobrissin | Facebook

 

Carlos Sánchez, el presumpte assassí de Kenya Álvarez, va intentar fer passar el crim per inadvertit, convertint-lo en una lluita entre traficant de droga que havia deixat una víctima. Aquesta és la versió que utilitzen els Mossos d'Esquadra en les seves primeres investigacions, la qual explicaria perquè l'agressor va traslladar el cadàver fins a una zona retirada.

Després de tallar-li el coll, l'home de 34 anys va endur-se a la seva víctima, de 30 i de Sant Adrià del Besòs, a un descampat pròxim de la seva casa, el qual és reconegut per ser un dels més perillosos de la regió. Per aquest motiu, es considera que la seva intenció era quedar totalment aïllat del crim i que es considerés una discussió entre toxicòmans.

 

Kenya Álvarez va ser assassinada el dia de Nadal |  Facebook


Després de rebre l'avís, van ser els agents de la comissaria de Badalona els que van trobar el cos sense vida de la jove. Segons els informes, la localització estava en un indret registrat com d'extremat perill en el territori, utilitzat pels traficants de drogues i els addictes per realitzar els seus negocis relacionats amb el narcotràfic.

Els nervis van eliminar la quartada

Carlos va intentar amagar l'assassinat enterrant el cadàver de la seva víctima. No obstant això, l'alerta que van rebre els agents dels Mossos d'Esquadra va fer que l'agressor, a contrarellotge, no cobrís bé el total del cos de la noia. Amb això, la policia va ser capaç de trobar-lo, després d'identificar les extremitats descobertes, moment que van començar la investigació.

 

Poques hores després, Carlos Sánchez va ser detingut per les forces de seguretat, considerat com el principal i únic sospitós de la mort de Kenya, pel que va ser traslladat i posat, posteriorment, a disposició de la justícia per començar la seva investigació pel delicte d'assassinat pel qual és acusat.

 

Cap denúncia acordada

La Fiscalia ha confirmat que Kenya va intentar denunciar, fins en dues ocasions, les agressions de la seva parella. No obstant això, cap d'aquestes vegades va acabar oficialitzant els tràmits pertinents, pel que no es va poder procedir a les investigacions, com que no existia una denúncia oficial que permetés iniciar el procés.

 

En el referent al crim, els Mossos d'Esquadra han identificat que la parella va patir una de les seves discussions. En un moment donat, l'agressor va agafar un cúter i va fer-la agenollar per espantar-la. Inicialment, pretenia fer-li un tall a la cara, però va fallar i va acabar tallant-li el coll. Davant l'abundant sagnat, va clavar-li l'eina diferents vegades fins a matar-la.