Primark retira un dels seus productes per ser extremadament perillós

L'espelma costava al voltant de cinc lliures

Imatge de la vela en forma d'arbre nadalenc | The Sun

   

Primark ha hagut de retirar un dels seus productes després que una mare veiés com la vela en forma d'arbre nadalenc, que havia adquirit per 5 lliures a Anglaterra, s'incendiava de manera vertiginosa. Per sort no s'han provocat danys irreversibles, encara que si que va fer passar molta por a Jenny.

Aquest és el cas de Jenny Ferneyhouh, de 33 anys, qui va comprar una vela de la signatura irlandesa, Primark. Al moment en el qual ella la va encendre durant diverses hores es va adonar que la vela suposava un risc per a la seva família, ja que s'incendiava de manera vertiginosa. Per sort la parella de Jenny, Evan, va apagar ràpidament el foc després de veure la flama.

 

Imatge de l'espelma després d'estar encesa | The Sun

 

A causa d'aquest incident, Primark ha retirat el producte de les seves tendes per poder investigar-ho amb major deteniment. Segons informa 'The Sun', la mare de dues criatures va agrair que el seu marit s'hagués adonat del detall i després de veure la flama, solament podia pensar en «I si...», amb els pitjors finals inimaginables.

La flama s'expandia pel disseny

Tal com mostra la foto que va prendre Jenny, la flama s'expandia per tot el disseny de la vela, la qual cosa provocava que es consumís de manera irregular i inestable. La instantània va ser presa segons abans que el seu espòs apagués l'objecte.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!