Primeres paraules del propietari de la finca on va morir Julen: «Jo també sóc una víctima»

David Serrano afirma sentir-se maltractat i demana «perdó de tot cor» als pares del nen

David Serrano durant l'enterrament de Julen
David Serrano parla per primer cop abans del judici contra ell | Catalunya Diari

Aquell fatídic 13 de gener de 2019 a la finca del poble andalús de Totalán no va canviar la vida només per Vicky i José, pares del petit Julen, sinó també pel propietari d'aquesta, David Serrano. A poc perquè comenci el judici contra ell, ha parlat per primer cop sobre com se sent i com va viure ell el tràgic accident, en una entrevista concedida a 'El Español'. Reconeix que no pot oblidar aquell moment, que des de llavors viu «un dolor indescriptible».  

Explica que maleeix el moment on va comprar la finca, «el dia que els vaig portar allà i maleït jo». Tot i això, es defensa de les acusacions contra ell dient que té la «consciència tranquil·la»  i que «com podia pensar que un nen cauria per un forat del diàmetre d'un cendrer». 

La seva família, la part desconeguda del cas

Serrano relata que des de març no té cap mena de tracte amb els pares del nen i que no és veritat que no els hagi demanat perdó. Ell manté l'esperança que tot canviï i insisteix a demanar-li «perdó des del més fons del cor». 

En part, considera que bona part de la culpa d'aquest fet la tenen els mitjans. No dubta en dir que s'ha sentit «maltractat». Denuncia que «han parlat de mi des del coneixement» i es defineix, encara que sigui «impopular dir-ho», com «una víctima més de tot això». 

A més, acaba confirmant que tota aquesta situació està afectant la seva família. «Ho estan passant malament», explica recordant que Julen no deixava de ser un nen «molt proper als meus». És una situació molt dura per ells que viuen amb l'obsessió que anirà a la presó i que no vol que la seva dona o la seva filla de 3 anys l'hagin d'anar a visitar entre reixes. «Elles no es mereixen això», acaba concloent. 

També et pot interessar...

 


Comentaris
ramon
Veig una lliço clara : MaI DEUIXIS ENTRAR A CASA TEVA A UNA FAMILIA AMB NENS

envia el comentari