El príncep Carles de Hohenzollern perd la vida després de caure del 21è pis d'un hotel

L'home de 39 anys portava quatre anys a la presó després de ser condemnat per un delicte de frau
Imatge del príncep Carles Patrici Godehard de Hohenzollern. | Cedida
 

El príncep Carles Patrici Godehard de Hohenzollern ha perdut la vida quan només li quedaven quatre mesos per gaudir de la llibertat absoluta. El jove pertanyia a una família de gran poder a Alemanya, però va haver d'apartar-se d'aquesta després de ser condemnat a presó per un delicte de frau.

 

Cal assenyalar que divendres passat, 23 de febrer, se li va concedir al jove de 39 anys un permís de cap de setmana perquè gaudís lluny de la presó, ja que la proximitat de la fi de la seva condemna li donava l'oportunitat d'estar lliure cada cert temps. Per això mateix, el príncep va aprofitar la seva sortida del centre penitenciari de Euskirchen a Renània del Nord-Westfàlia per viatjar fins a la ciutat alemanya de Frankfurt.

El jove va conduir fins a la zona i es va allotjar al luxós hotel Intercontinental. En arribar al lloc, en lloc d'anar a la seva habitació, es va dirigir al terrat de l'hotel, situada al 21è pis de l'edifici i un cop allà va saltar la tanca de la zona del restaurant i es va precipitar al buit. Va caure més de 60 metres d'altura que van acabar en la seva mort de forma instantània.

 

Cal destacar que segons les declaracions d'alguns testimonis, podria ser un possible suïcidi, però les autoritats policials no volen arriscar-se a confirmar aquest fet, tot i que asseguren que «estem investigant si es tracta d'un suïcidi, ja que no hi ha indicis que sigui un accident o un homicidi».

Aquest final tan dur i dramàtic podria estar lligat als problemes que el van portar a ingressar a la presó. El pròxim mes de juny era la data en què el príncep signava la seva llibertat, però l'ús fraudulent dels diners del seu pare podria haver-li jugat una mala passada personal que el va portar a prendre aquesta decisió.

 

Imatge del príncep Carles Patricio Godehard de Hohenzollern. | Cedida
 

Va estafar diversos clients

L'home va utilitzar els comptes milionaris del seu progenitor per associar-se amb un empresari i crear una associació dedicada a temes de traspàs de béns de luxe, però va ser un total fracàs.

 

Aquesta ruïna el va portar a delinquir i estafar diversos clients a qui assegurava que realitzava transaccions a fons d'inversió d'assegurances, però eren completament inexistents i ficticis. Després d'aquests fets, el príncep va haver de passar per la presó quatre mesos.

 

Però més tard, el 2014, va arribar la condemna de quatre anys per frau que estava complint actualment. La seva mort ha commocionat Alemanya i a l'elit europea que aquests dies no deixen de parlar de la seva mort.