Molts problemes de circulació a l’AP-7 a causa de les pluges

Fins a 5 punts de la via resten afectats al punt de les nou del matí

Les pluges afecten diversos punts de l'AP-7
Les pluges afecten diversos punts de l'AP-7 | CatalunyaDiari.cat

L’AP-7 presenta, al punt de les nou del matí, molts problemes a causa de les pluges. La via, per exemple, presenta grans afectacions en 5 punts entre els quals s’hi troben Martorell —a l’alçada de Barberà del Vallès, amb cinc quilòmetres de retencions en sentit sud; i al Papiol se’n registren 3 en sentit Barcelona, i 1 en sentit Girona per un accident que deixa un carril tallat—.

A Barberà del Vallès però en sentit Girona, d’altra banda, es registren fins a 7 quilòmetres de retencions, entre els punts quilomètrics 146 i 153.

 

Nou carril tallat a l'AP-7, a Tarragona

Un accident al punt 1160,00 genera a hores d'ara fins a dos quilòmetres de retencions i obliga a tallar un carril en sentit Barcelona. El sinistre, així mateix, ha tingut lloc al punt de les 09:16 hores. 

Altres vies afectades

En aquests moments s’estan produint retencions a molts altres punts de la xarxa viària catalana. A la C-32, per exemple, hi ha tres quilòmetres de retencions en sentit Nord, entre els punts quilomètrics 54 i 51 –a l’altura de Sant Boi de Llobregat– i 63 i 60 –al terme d’Esplugues de Llobregat– , ambdós en sentit Barcelona.

La C-31 també s’ha vist afectada per les condicions climàtiques, i registra retencions des de primera hora del matí, poc després de les 7 hores. En aquests moments , es registren un total de 7 quilòmetres de cues i retencions a l’altura de Prat de Llobregat, en el tram que va des del punt quilomètric 194 al 187 i sentit nord, en direcció a l’interior de la capital catalana.

Per acabar, entre els quilòmetres 211 i 213,5 de la C-31 –és a dir, el punt on la via passa per la ciutat de Badalona– s’estan produint retencions en sentit sud –o, cosa que és equivalent, en sentit Barcelona– que s’allarguen fins als  2,5 quilòmetres.


Comentaris

envia el comentari